Telefon dekorisan pravim zubom dinosaurusa

Ukoliko su dinosaurusi deo vaših interesovanja, verovatno biste bili oduševljeni prilikom da posedujete zub T-Reksa na poleđini vašeg telefona…

Upravo to vam omogućava ruska kompanija Caviar, koja je upravo predstavila iPhone 13 Pro Tyrannophone, koji dolazi sa 80 miliona godina starim fragmentom zuba T-Reksa. Kao deo sasvim nove Tera serije, Tyrannophone, kako se ovaj model zove, dobio je osnov od laganog kompozita, sa gravurama sa zadnje strane, zajedno sa pozlaćenim elementima. Oko dinosaurusa napravljeno je od pravog ćilibara, dok je skulptura glave kreirana od titanijuma.

Telefon, naravno, dolazi sa pravim zubom koji je utisnut u njegovu strukturu i osmišljen je kao limitirana edicija – samo sedam izdanja će biti dostupno za kupovinu. Komentarišući svoju najnoviju kreaciju, Caviar kompanija kaže: “Unikatni iPhone 13 Pro Tyrannophone dekorisan je 3D slikom glave dinosaurusa koja će uterati strah u kosti vašoj konkurenciji, posebno zahvaljujući njegovom žutom oku, napravljenom od pravog ćilibara”.

“Predatorski kez čudovišta nije samo element dekoracije, već i element ekskluzivnosti i uniatnosti, budući da je jedan od zuba pravi! On sadrži insert dela pravog zuba Tiranosaurusa, koji je star 80 miliona godina”.

Tyrannophone je dostupan u iPhone 13 verziji modela, sa cenom od 8.610 dolara, odnosno iPhone 13 Pro Max, sa cenom od 9.150 dolara. Kako kažu iz kompanije Caviar: “Ovo je zaista ekskluzivni model i ograničen je na samo sedam komada, tako da morate biti brzi ukoliko želite da bude vaš”.