StandbyME Go: LG novi prenosivi TV ima sopstveni kofer i možete ga poneti sa sobom na odmor

Više slika

Više slika

Svi volimo ogromne televizore, ali s vremena na vreme dođe neka inovativna ideja u svetu uređaja za gledanje televizije i ukrade nam srca.

Najnoviji set koji je predstavio LG je jedan takav slučaj. Ranije ove godine, južnokorejski tehnološki gigant predstavio je nekonvencionalni LCD TV pod nazivom StandbyME Go, koji je dovoljno mali da stane u kofer.

Ako tražite uređaj koji može da zauzme ceo zid u vašoj dnevnoj sobi, StandbyME Go definitivno nije za vas. Ali, ako tražite nešto prenosivo što možete poneti sa sobom na odmor, ovo bi moglo biti idealno rešenje.

Novi LG set je kompletno rešenje za zabavu koje vam omogućava da gledate svoju omiljenu Netflix seriju tokom putovanja, na plaži ili tokom kampovanja. StandbyME Go prenosivi TV sa ekranom osetljivim na dodir, dijagonale 27 inča, poseduje LCD ekran 1080p rezolucije koji se može rotirati, nagnuti ili postaviti u pejzažni ili portretni režim.

Elegantan kofer takođe ima tri sata trajanja baterije i ugrađeni zvučnik od 20 vati. Uz sve ovo, imate sve što vam je potrebno da gledate tv u pokretu. Televizor pokreće LG WebOS softver, koji možete da koristite za strimovanje bilo kog od svojih omiljenih servisa. Takođe podržava WiFi, Bluetooth, AirPlay i tu je i opcija povezivanja eksternog uređaja preko HDMI porta. Drugim rečima, može da uradi skoro sve što vaš pametni TV može da uradi kod kuće. Postoji čak i „režim za sto“ koji vam omogućava da koristite ekran osetljiv na dodir za igranje igrica.

Ako je novi uređaj izazvao vaše interesovanje, StandbyME Go možete naručiti isključivo preko LG sajta po ceni od 999,99 dolara.

Luxury Experience