Stakleni Sony zvučnik

Ovaj komad audio opreme svojim izgledom nas podseća na neki detalj iz filma Star Trek, a zvuči još impresivnije i moćnije…

Sony LSPX-S1 Glass Sound Speaker zvučnik je genijalni portabilni uređaj, koji koristi cevasto organsko staklo sa nežnim osvetljenjem i nadražuje vaše čulo sluha genijalnim notama i visokim kvalitetom. Ovaj zvučnik zapravo transmituje vibracije kroz svoj moderni stakleni cilindar, dajući vašem užitku u muzici sasvim novu dimenziju.

Kako kažu iz Sony kompanije, inžinjeri su se odučili za staklo kao materijal za cilindar, jer je jednostavno bilo pogodnije za ovaj projekat, pošto ima rezonancu na frekvenciji koja je slična ljudskom glasu.

Iz tog razloga, ovaj mali zvučnik idealan je za vaše omiljene popularne pesme, iako je za instrumentale možda bolje da kupite nešto moćnije ozvučenje. Ovaj zvučnik je idealan kada planirate provod sa prijateljima na otvorenom, a može se kombinovati sa dodatnim zvučnikom, pružajući vam stereo iskustvo.

Sa cenom od oko 1.000 dolara, ovaj zvučnik nije tako pristupačan, ali će se svakako svideti svom ljubiteljima moderne tehnologije sa izraženim osećajem za prestižni stil. U prodaji će se naći za par dana, a očekivano je da će se veoma brzo rasprodati.

D.Ć.