Sounds: zvučnik inspirisan kultnom zgradom Flatiron

TakahiroMiiashitaTheSoloist je dizajnirao nešto što izgleda kao skulptura zgrade u Njujorku, ali je zapravo podni zvučnik.

U današnjem svetu, brojni predmeti koji krase naše domove, uključujući i zvučnike, sve više podsećaju na skulpture, dobijajući na taj način estetsku i generalnu upotrebnu vrednost. TakahiroMiiashita takođe pravi iskorak u ovom polju, želeći da nam pokaže svoj novi podni zvučnik koji je inspirisan kultnom zgradom Flatiron.

Japanski brend je predstavio novi podni zvučnik pod nazivom „Sounds“ koji izgleda baš kao Flatiron zgrada na Petoj aveniji u Njujorku. Na ovaj način, osim što daje zaokret u dizajnu zvučnika i čini ga mnogo privlačnijim za kupce koji žele da ukrase svoj dom, on odaje skulpturalno priznanje jednom od najslavnijih lokaliteta u Velikoj jabuci.

Struktura je u osnovi ista kao i pomenuta zgrada, osim što je visine 110 cm i delimično obložena betonskim blokom zbog čega izgleda oronulo, iako, naravno, nije reč o pravom betonu, već je u pitanju polikarbonatna smola.

Unutar cele ove strukture nalazi se sedam ugrađenih jedinica zvučnika, dva vufera od 6,5 inča, dva srednjetonska drajvera od tri inča i tri visokotonca od jednog inča, kao i sferična svilena kupola i pretvarač zvuka. Celokupna postavka se kombinuje da isporučuje maksimalno 110dB i ima frekventni opseg od 20HZ do 25 KHz, što je dovoljno da ispuni praktično svaku prostoriju u vašem domu.

TakahiroMiiashitaTheSoloist zvučnik će se prodavati za približno 10.000 dolara i dostupan je za pretprodaju na sajtu brenda.

Luxury Experience