Sonos Move 2 zvučnik oduševljava stereo zvukom uz poboljšanu bateriju

Više slika

Više slika

Za ljubitelje muzike, kvalitetan prenosivi zvučnik je nezamenjiv.

On prelazi granice fizičkog oblika i postaje emocionalni aspekt, omogućavajući vam da svoju omiljenu muziku nosite svuda sa sobom. Da biste izabrali zvučnik koji odgovara vašim potrebama, trenutno su na tržištu dostupne bezbrojne varijante različitih oblika i veličina.

Idealno, prenosivost i dugotrajna baterija su najtraženije osobine kod zvučnika. Upravo ovome se približava novi prenosivi zvučnik Sonos Move 2. Move 2 donosi brojna unapređenja u odnosu na originalni zvučnik Move.

Sonos ističe da je Move 2 prvi prenosivi zvučnik ovog brenda koji pruža širok i prostran stereo zvuk. Ovaj zvučnik obećava snažan stereo zvuk koji će obogatiti vaše okruženje. Ono što ga posebno izdvaja je produžena autonomija baterije koja sada traje čitavih 24 sata neprekidnog reprodukovanja, naspram prethodnih 10 sati.

Napajan prenosivim adapterom, punjač je kompaktniji i pruža veću kontrolu. Zahvaljujući Bluetooth i Wi-Fi povezivanju, lako je integrisati zvučnik u vaš Sonos multiroom sistem. Iako vizuelno sličan prethodnom modelu, Sonos tvrdi da razlike u specifikacijama čine ključnu razliku između dva Move modela. Move 2 privlači kupce dostupnošću u crnoj, beloj i maslinastoj boji.

Zvučnik nudi kontrolu glasom putem Amazon Alexa podrške. Zvuk se može kalibrisati pomoću ugrađenog niza mikrofona i Sonos TruePlay sistema za kalibraciju zvuka. Dodatna funkcionalnost uključuje taktilne kontrole, specifične kontrole za pesme, kao i klizač za podešavanje jačine zvuka.

Sa zamenjivom baterijom i težinom od oko 3 kg, ovaj zvučnik je idealan za zabavu kako unutar tako i van prostorija. Ono što ga izdvaja od konkurencije je otpornost na prašinu i vodu sertifikovanom sa IP56. Na vrhu Sonos Move 2 zvučnika nalazi se praktična ručka za lakše prenošenje – cena je €499.

Luxury Experience