Sennheiser lansira specijalno izdanje

Nemački audio brend, Sennheiser, proslavlja 75.rođendan ove godine, pa su upravo tim povodom lansirali nekoliko specijalnih proizvoda…

Najnovije specijalno izdanje koje obeležava 75.rođendan brenda dolazi u formi ultra-limitirane verzije klasičnih HD 800 S slušalica. Komemorativni komad će biti ograničen na samo 750 jedinica širom sveta, sa cenom od 1.700 dolara. Kolekcionarsko izdanje slušalica dolazi u specijalnoj mat-zlatnoj boji, koja na predivan način akcentuje crne i srebrne tonove. “Naša sedamdeset pet godina duga istorija nije oblikovana samo izuzetnim idejama i inovacijama, već takođe izazovima i brojnim uspesima. Iznad svega, proslavljamo neverovatnu strast posvećenu kvalitetnom zvuku”, izjavio je Andreas Senhajzer, co-CEO slavnog brenda.

Kako kažu iz Sennheisera, ovo izdanje će biti ručno proizvedeno u sedištu ove kompanije u Vedemarku u Nemačkoj. Kućište je napravljeno od plastike ojačane staklenim vlaknima, što mu daje izuzetnu izdrživost i lakoću. Jastučići za uši napravljeni su od veganskog materijala, koji povećava njihov komfor. Svaki set dolazi sa unikatnim serijskim brojem koji je graviran na njihovom ramu, akcentujući njegovu ekskluzivnost.

Kada se radi o hardveru, ovo specijalno izdanje identično je standardnoj varijanti, sa rasponom frekvencije od 4 do 51.000 Hz, i patentiranim 56 mm Duofol transduserima koji minimizuju harmoničnu distorziju.