Sennheiser Ambeo Soundbar Mini za prave ljubitelje kvaliteta

Nemački audio brend Sennheiser predstavio je svoj najnoviji Ambeo Soundbar Mini za ljubitelje zvuka vrhunskog kvaliteta...

Kao pravi izbor da vaš prostor ispunite uronjenim zvukom, ovaj mini zvučnik je vaša prečica za drastično poboljšanje vašeg uživanja u kompaktnom formatu. Sennheiser Ambeo linija soundbarova pružila je vrhunsko iskustvo svojim kupcima tokom godina. Igrajući se sa svojom veličinom, najnoviji Ambeo Soundbar Mini je savršeni kompaktni model za vaša putovanja. Prema Sennheiser brendu, Soundbar Mini zauzima manje od pola zapremine svog većeg srodnika, Ambeo Soundbar Plus.

Obogaćen vrhunskom akustikom, Ambeo je u skladu sa postojećom Sennheiser linijom zvučnika kako bi ponudio živopisan i ispunjavajući zvuk i predstavlja odličnog pratioca za strimovanje koji nudi Wi-Fi ili Bluetooth povezivanje. Sa specifikacijama kao što su podrška za 7.1.4 kanale, 250W audio, četiri drajvera i dva subwoofera, ovaj mini zvučnik će vas uskladiti s najeuforičnijim iskustvom u vašem dnevnom boravku ili van njega.

Soundbar privlači pažnju svojom dvostrukom upotrebom četiri integrisana mikrofona, kako bi poboljšao kalibraciju prostorije i pojačao glasovne komande pomoću Alexa 3. S minimalističkim crnim estetskim izgledom, blago zakrivljenim rubom i suptilnom mrežastom oblogom, Soundbar Mini je prilagođen da radi s vašim velikim ekranima oslanjajući se na svoju čvrstinu i upotrebu materijala visokog kvaliteta.

LED svetla na ovom modelu pokazuju taster za jačinu zvuka i taster za napajanje na prvi pogled. Metalni čvrsti daljinski upravljač omogućava vam lako prelaženje iz jednog režima u drugi, budući da Ambeo Soundbar Mini podržava Dolby Atmos, DTS:X, MPEG-H kodeke i 360 Reality Audio6 formate i iskustva za poboljšanje svog audio sadržaja.

Nudeći kompatibilnost sa glavnim platformama kao što su Google, Spotify i Apple, Soundbar vam omogućava bezbrižno strimovanje usluga. Nabavite svoj Ambeo Soundbar Mini sa zvanične web stranice po ceni od $‌800.

Luxury Experience