Savršena lepotaa u nesavršenom svetu

Da li umete da prepoznate lepotu sveta oko vas?

Ona se nalazi svuda, okružuje nas, privlači i opija svojim čarima. Ona predstavlja savršenstvo, odnosno nešto čemu svaki čovek teži. Neki kažu da je smisao samog života potraga za lepotom.

Ona je skrivena duboko u nama i u svetu oko nas, a svoje lice otkriva samo onima koji to zasluže i koji je na pravi način shvate. Možete je videti i u cvetu ruže kome neke latice nedostaju, drvetu kome su neki listovi požuteli ili zgradi koja je ispisana grafitima. Lepotu možete primetiti na licu osobe koje nije sasvim simetrično, koje ima pege ili neka druga karakteristična obeležja. Lepota nema svoju definiciju i ne može biti jednostavno okarakterisana. Ona je često nevidljiva i predstavlja sve ono što nas ispunjava, čini srećnim i mami osmeh na lice. Važno je da umete da je primetite i date sebi trenutak da u njoj uživate.

Lepota se hrani ljubavlju, koja mora biti bezuslovna, neuništiva i snažna. Kao takva, ona je večna, veličanstvena, posebna i vredna, kao savršena inspiracija za život. Ralf Emerson, američki filozof, lepotu je definisao: “Iako putujemo celim svetom da nađemo lepotu, moramo je nositi u sebi, ili je nećemo naći“. Uz novi Huawei P10 telefon, lepota će vam biti jasnija i očiglednija, praktično na dohvat ruke. Shvatićete da je svaki čovek na svoj sopstveni način lep, primetićete lepotu u dečjoj igri i njihanju vlasi trave na vetru. Osetićete lepotu jednostavne SMS poruke koju vam šalje osoba koju volite i pružićete sebi šansu da uživate u svakom trenutku koji vam je pružen.

Novi Hauwei P10 će vam omogućiti da svet posmatrate iz drugog ugla i sami sebe predstavite na sasvim drugačiji način. Snažan i delikatan, P10 svojim stilom i energijom menja vašu viziju sveta koji vas okružuje.

Život je lep. Samo to treba primetiti.

 
 

Mod portreta

DONOSIMO SVETU VIŠE LICA

Podržan Leica dvostrukom kamerom specijalizovanom za portretne fotografije, tvoj P10 pretvara svako lice u portretnu sliku koja vredi hiljadu reči. Svako lice sada je tvoj mode

 
 
 

Karakteristike

ČINIMO SVET BRŽIM

Njegovo ime je Kirin 960, krasi ga 4*Cortex A73 2.4GHz+4*Cortex A53 1.8GHz, ali sve što trebaš da znaš je da će ostati brz kao nov ‑ od prvog do zadnjeg dana.

 
 
 

Superpunjač

DONOSIMO SVETU JOŠ VIŠE BRZINE

Dosadilo ti je da čekaš pored utičnice? Isprobaj superpunjač i uveri se u njegovu brzinu. 30 minuta punjenja dovoljno je za 4 sata razgovora. To se zove nezavisnost!

 
 
 

Pojačano staklo

ČINIMO SVET JAČIM

Doživi iskustvo ojačanog stakla sa zaštitom od ogrebotina za još izdržljiviji ekran. Ključevi i kovanice ne predstavljaju opasnost za P10. Ne može ga ogrebati ni ptica. Probaj i uveri se.

 
 
 

Leica prednja kamera

DONOSIMO VIŠE RAZLOGA ZA SELFIE

Smeštena u prednjem delu telefona, Leica kamera donosi portretne fotografije kakve još niste videli. Sa jedinstvenim oblikom i oduševljavajućim kvalitetom Leica portreta, svaku svoju fotografiju želećete da postavite kao naslovnu sliku.

 
 
 

Dizajn

ČINIMO SVET ŠARENIM

Obrati pažnju na ovo prekrasno kućište dizajnirano dijamantnim rezom. Izbočena kamera? O kakvoj izbočini pričamo? Potpuno je ravan i tanak. I da, jesmo li već naglasili da dolazi i u primamljivoj zelenoj boji (za P10 Plus model)?

 
 
 

Leica dvostruka kamera

INŽENJERSKO REMEK DELO

Neki nas pitaju zašto smo stavili dva sočiva u našu kameru? Kad se uverite u njihove 3D svetlosne efekte, neverovatno oštre monohromatske portrete, četvorostruki hibridni zoom sa Macro‑shoot opcijom i oduševljavajuće boje, znaćete odgovor. Isprobajte sami.

 
 
 

Stereo

DONOSIMO SVETU BOLJI ZVUK

Stereo zvučnici na P10 Plus promeniće način slušanja muzike na mobilnom. Postavi telefon horizontalno i aktiviraj drugi zvučnik koji će svakom zvuku pružiti dodatnu dimenziju.

 
 
 

Hibridni zoom

ČINIMO SVET UZBUDLJIVIJIM

Pronađi lepotu u svakom detalju. Četvorostruki digitalni zoom prikazaće tvom oku najsitniji detalj koji te okružuje. To može biti bilo šta ‑ samo usmeri sočiva.

 
 
 

Čitač otiska prsta

ČINIMO SVET SIGURNIJIM

Šta god radio, budi siguran da si ti jedina osoba koja može da koristi tvoj P10. Bilo ko može da ga dodirne, pristup podacima imaš samo ti.

 
 

Specifikacije

Operativni sistemAndroid 7 + EMUI 5.1

ProcesorKirin 960, Octacore 2.4/ 1.8GHz

Memorija4.0GB RAM, 64GB , microSD

Display 5.1” FHD 1920 x 1080

Mreža LTE Cat 9 B1/3/7/8/20/38

Zadnja kamera 2 + 20 MPx Leica dvostruka kamera, Hybrid AF, OIS, Dual Tone LED

Prednja kamera 8.0 MPx prednja kamera

Baterija 3200mAh baterija, Huawei Superpunjač

Konekcija BT4.2, Wifi 11a/b/g/n/ac, NFC, Čitač otiska prsta 3.0 (level 4), USB Type-C™

Senzori Fingerprint Sensor, G-Sensor, Gyroscope sensor, Compass, Ambient Light Sensor, Proximity sensor, Hall sensor, Barometer

 

Ceramic White

 
 
 
 
 
 
 
 

Graphite Black

Dazzling Gold

Rose Gold

Greenery

Prestige Gold

Dazzling Blue

Mystic Silver