Samsung televizori postaju još bolji

Kada Samsung kreira TV koji šokira čitav svet, zapravo nismo iznenađeni…

Bilo da se radi o modelima koji nas impresioniraju televizorima koji izgledaju kao umetnička dela ili onima koji obaraju granice svojim mamutskim dimenzijama, Samsung je do sada uspeo da nas oduševi u svim poljima. Frame TV, model koji je fokusiran na dizajn, sada se vraća na scenu u formi noviteta koji izgleda bolje nego ikada do sada.

Ovaj TV dolazi sa još tanjim dizajnom, mereći samo 24.9 mm u debljini, uz Quantum Processor 4K čip koji se bavi obradom video sadržaja i pametnih funkcija i šest gigabajta internog skladišnog prostora. Pored svih aplikacija i servisa u kojima možete uživati čak i sa standardnim Samsung 4K TV-om, novi model donosi i Samsung Art Store, otvarajući vam vrata galerije sa hiljadama umetničkih dela, već slavnih, ali i sasvim novih.

Ukoliko ste već oduševljeni navedenim pogodnostima, sigurni smo da će vas pet zamenljivih baznih ramova ovog modela oduševiti, uz veličanstvenu novu jedinicu police koja je dizajnirana tako da ga okružuje, a dobila je ime My Shelf. Polica, koja služi upravo svojoj jednostavnoj svrsi, dostupna je u bež, beloj, braon i crnoj boji, a može se kombinovati sa modelima dijagonale 55, 65 i 75 inča. Bež opcija će prva biti lansirana, sa ostalim bojama koje će ugledati svetlost dana kasnije tokom ove godine.

Nova linija Smart Samsung televizora će po prvi put uključivati i TikTok aplikaciju. Za sada, cena i dostupnost My Shelf opcije nisu objavljeni, ali je The Frame dostupan za poručivanje.