Samsung predstavlja novo specijalno izdanje Galaxy Z Fold 2 modela

Kinezi i oni koji planiraju da posete ovu zemlju, biće oduševljeni našim vestima…

Kao što već znate, Samsung brend je uspostavio partnerstvo sa Thom Browne brendom, ali i engleskom kompanijom Aston Martin, kako bi zajedno kreirali limitirano i specijalno izdanje Galaxy Z Fold 2, koji je poznatiji kao Galaxy Z Fold 2 Aston Martin Limited Edition.

Možemo slobodno reći da je Galaxy Z Fold 2 spektakularan uređaj, sam po sebi. Ova saradnja sa kompanijom Aston Martin će nam predstaviti specijalno izdanje koje će samo doprineti vrednosti ovog mobilnog telefona, koji je praktično odmah po pojavljivanju mnogima postao omiljeni.

Za sada, ono što sa sigurnošću možemo da tvrdimo vezano za ovaj novitet jeste činjenica da će za kupovinu biti dostupan ekskluzivno u Kini. Biće predstavljen u velikoj sivoj kutiji sa logoom na vrhu, uključujući Galaxy Watch 3, ali bez Galaxy Buds Live.

Specijalni model će sadržati Snapdragon 865+ procesor sa 5G povezivanjem, uz OLED ekran od 7.6 inča i do 12 GB RAM memorije i 512 GB skladišnog prostora. Kada se radi o operativnom sistemu, pokretaće ga Android 10 sa One UI. Takođe, novi telefon će imati tri kamere od 12 mpx, sa baterijom od 4.500 mAh i opcijom brzog punjenja. Sudeći po fotografijama na koje smo naleteli, deo pakovanja će biti i kožna Aston Martin maska, plava polo majica, crna kapa i crni Galaxy Watch 3.

Prema navodima, ovo novo ograničeno izdanje Galaxy Z Fold 2 Aston Martin će biti malo jeftinije od varijante sa Thom Browne potpisom, koje košta 3.299 dolara. Da li će ovaj model nakon Kine osvojiti i ostatak sveta, ostaje da vidimo.