Samsung Music Frame pretvara vaš zvučnik u umetničko delo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prabhu Ram (@prabhu1ram)

Samsung je na nedavno završenom sajmu Consumer Electronics Show 2024 najavio da će lansirati svoj najnoviji „inkognito“ uređaj, The Music Frame, koji bi uskoro mogao biti najnoviji „dekorativni“ dodatak vašem zidu.

Samsung Music Frame je muzički zvučnik koji se takođe može kamuflirati kao ram za slike u estetske svrhe. Dolazi sa fizičkim ramom u koji možete da postavite svoju fotografiju ili neku omiljenu sliku i okačite na zid. Iznenadićete svoje goste kada shvate da se iz ovog prelepog „umetničkog dela“ čuje predivna muzika.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima, Music Frame nema digitalni ekran, što vašu prezentaciju čini potpuno analognom i lako promenljivom, s obzirom da se otisci koji se koriste za umetničke prikaze lako uklanjaju i zamenjuju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Cogen (@theunlockr)

Sam okvir ima dimenzije 12,9 x 12,9 inča, dok je prostor za fotografiju 8 x 8 inča. U stanju je da sakrije šest zvučnika unutar svog okvira, uključujući dva vufera, dva visokotonca i dva srednjetonska drajvera. Uključeni su i talasovodi tako da se zvuk može širiti u većoj prostoriji. Ovi zvučnici koriste inteligentnu obradu zvuka tako da dobijate „premium audio iskustvo“. Ako ga kombinujete sa Samsung televizorima i soundbarovima, Q-simphony tehnologija će moći da vam pruži surround zvuk. Naravno, postoji tanak kabl za napajanje da ga povežete sa utičnicom, ali inače, nisu potrebne druge žice dok ga povezujete sa izvornim uređajem preko Wi-Fi ili Bluetooth-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Krol (@jake31krol)

Ovo nije prvi put da je Samsung doneo uređaj koji može da služi i kao dekorativni dodatak vašem domu. Ranije je kompanija lansirala Frame TV koji ima prilagodljive okvire, mat ekran i umetnička dela koja se mogu pojaviti na ekranu. Još nisu objavljeni drugi detalji poput datuma prodaje ili raspon cena, ali već postoji veliko interesovanje nakon najave i demonstracije na CES 2024.

Luxury Experience