Samsung i Thom Browne predstavljaju novo specijalno izdanje

Samsung se udružio sa američkim modnim dizajnerom, Thom Browne, po drugi put za redom, kako bi zajedno predstavili specijalno izdanje Samsung Galaxy Z Fold 2 modela…

Najnovija ponuda prati lansiranje Thom Browne Galaxy Z Flip, koji je lansiran ranije ove godine. Sa cenom od 3.299 dolara, Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition košta skoro 1.300 dolara više od standardne verzije koju potpisuje Samsung, zbog čega je ovaj telefon postao jedan od najskupljih, koji se može kupiti direktno od proizvođača. Po toj ceni, dobićete ne samo ekskluzivnost, već i Galaxy Buds Live i Galaxy Watch 3, zajedno sa širokim asortimanom aksesoara, finiširanim Thom Browne poznatim bojama.

Poput Thom Browne Galaxy Z Flip, najnovije izdanje dobilo je specijalni sivi eksterijer sa Thom Browne trakom bele,plave i crvene boje po sredini. Mat siva boja daje zaista unikatni izgled savitljivom pametnom telefonu, menjajući reflektivni finiš standardne varijante. Pakovanje takođe sadrži i odgovarajuću kožnu masku. Pored toga, specijalno izdanje dobilo je i ekskluzivnu Thom Browne temu operativnog sistema, koja uključuje jedinstvene dizajnerske promene korisničkog interfejsa, specijalne ikonice aplikacija, kao i interesantne tonove poput zvuka pisaće mašine za tastaturu i slično.

Što se hardverskih specifikacija tiče, one su iste kao u standardnom modelu. Thom Browne Samsung Galaxy Z Fold 2 sadrži savitljivi full-HD+ Dynamic AMOLED Infinity-O 2x displej od 7.6 inča sa frekvencijom od 120Hz, kao i dodatni Super AMOLED Infinity Flex displej od 6.2 inča. Telefon se savija vertikalno po sredini, dok u sebi krije octa-core Qualcomm Snapdragon 865 SoC uparen sa 12 GB RAM memorije i 256 GB skladišnog prostora. Telefon je dobio bateriju od 4.500 mAh.

Kada se radi o kameri, model dolazi sa tri kamere sa zadnje strane, koje imaju primarni senzor od 12 megapiksela, sa f/1.8 objektivom, senzor od 12 megapiksela sa f/2.2 ultra-wide objektivom i senzor od 12 megapiksela sa f/2.4 telefoto objektivom. Tu su i selfi senzori od 10 mega piksela na spoljnoj i unutrašnjoj strani telefona. Samo 5.000 ovih modela će biti dostupno za kupovinu u čitavom svetu, a na tržištu će se naći od 25.septembra.