Samsung Galaxy Z Fold5 moćni telefon koji će vas oduševiti

Mobilni telefon nije samo uređaj za komunikaciju, moderno doba donelo je da telefon postane neizostavni deo života.

Sve što nam je važno čuvamo u njemu, pomaže nam u svemu što nam je značajno da završimo. Zato, s pravom od telefona očekujemo mnogo. I tu na scenu stupa peta generacija Galaxy preklopnih uređaja: Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5.

Njihova elegancija i kompaktnost ne samo da će privući poglede, već će i omogućiti brzu i efikasnu produktivnost dok istražujemo svet oko sebe. Sa novim Flex Hinge sistemom šarki, ovi telefoni pružaju neverovatno preklopno iskustvo koje istovremeno osigurava estetsku harmoniju i izdržljivost. Njihova sposobnost prilagođavanja omogućuje nam da telefon koristimo onako kako nama odgovara, čineći svaki trenutak personalizovanim i posebnim.

No, to nije sve. Samsung Galaxy Z serija ne samo da se ističe svojim fenomenalnim dizajnom i inovativnim mehanizmom preklapanja, već i izvanrednim fotografskim mogućnostima. Sa FlexCam tehnologijom, postajemo pravi profesionalci u svetu fotografije, uhvativši svaki trenutak sa vrhunskom preciznošću i detaljima.

Opremljeni najsavremenijim procesorom i optimizovanom baterijom, ovi uređaji će vam olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Vaša kreativnost i produktivnost neće imati granica, jer se Samsung Galaxy Z serija brine da vaš telefon bude spreman za sve izazove.

Galaxy Z Fold5 – fantastična produktivnost sa velikim ekranom

Galaxy Z Fold5 jednostavan je za nošenje, istovremeno pružajući najmoćnije performanse Galaxy Z serije. Ovaj telefon nudi impresivan, veliki ekran i dugotrajnu bateriju u najtanjoj i najlakšoj verziji Fold uređaja do sada.

Svi znamo koliko je brzina bitna. Zato unapređeni Taskbar osigurava dinamičnu produktivnost i omogućava brzo prebacivanje između često korišćenih aplikacija. Zarad efikasnijeg rada sada su dostupne do četiri nedavno korišćene aplikacije.

Novi, tanji  i kompaktniji S Pen Fold Edition  olakšava realno vreme hvatanja beležaka i ideja i mnogo ga je lakše smestiti u džep. Slim S Pen futrola  gotovo je iste debljine kao i uobičajena futrola za Fold i dostupna je u različitim stilovima i bojama kako bi korisnici mogli da nose svoje S Pen olovke sa stilom.

Efiksanost podrazumeva i rad u netipičnim uslovima. Ovaj telefon daje mogućnost korisnicima da više rade dok su u pokretu. Glavni ekran od 7,6 inča pruža širok pregled tako da korisnici mogu da uživaju u svojim omiljenim filmovima, videima ili igricama u portretnom ili na pejzažnom načinu. Osim toga, vrhunsko osvetljenje povećano je za više od 30%, do 1750 nita, omogućavajući gledanje na otvorenom, čak i pri jakom suncu.

Kada je zabava u pitanju - gejmeri će tek uživati! A svi koji vole tu vrstu zabave znaju šta to znači! Sa ovim telefonom osetićete živopisno iskustvo igranja na najvećem ekranu Galaxy pametnog telefona. Naime, Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform za Galaxy poboljšava grafiku i koristi veštačku inteligenciju kako bi omogućila dinamično igranje i multi-game funkcionalnost.

Galaxy Z Fold5 dostupan je u ledeno plavoj, fantomskoj crnoj i krem boji. Više informacija o uređaju možete naći na LINKU.

Luxury Experience