Revolucija u svetu televizora

Imamo dobre vesti za ljubitelje kvalitetne tehnike – LG Signature OLED R televizor, konačno stiže na tržište, sa cenom od 100.000 dolara…

Budućnost televizije konačno je osvanula, učinivši televizore sa ravnim ekranima delom prošlosti, donoseći cene koje su u proseku do pedeset puta veće u odnosu na obične 4K OLED televizore. Naravno, nijedan drugi televizor na svetu ne dolazi sa fantastičnim displejem od 65 inča koji se slaže u svoju bazu onda kada nije u upotrebi, praćen Dolby Atmos zvučnim sistemom.

Najnoviji LG OLED R, pored aktivnog i pasivnog režima rada ima i srednji, koji se nalazi negde između otvorenog i zatvorenog ekrana. LG ovaj mod naziva Line View, a on vam daje mogućnost da na njemu prikazujete sat, fotografije, kontrolišete muziku i slično tome. OLED R prevazilazi sve druge LG modele sa Dolby Vision, 120 Hz 4K gejming opcijama, režimom niske latencije i brojim drugim detaljima, a koristiće webOS, sa ugrađenim aplikacijama LG partnera, kao što su Netflix, Hulu, Disney+ i drugi, uz podršku za Alexa ili Google Assistant opcije.

Kao što se možda sećate, previ LG modularni displej debitovao je tokom CES 2014 događa sa prototipom od 18 inča, da bi kasnije bio kreiran u varijanti od 65 inča za prikaz na CES 2018 i CES 2019. Ono što je interesantno, TV je dostupan za kupovinu u Južnoj Koreji po sniženoj ceni od 87.000 dolara, a ako ga želite u svom domu, znajte da će knjige porudžbina biti otvorene od avgusta.

Povezane teme