Razer predstavlja najpametniju zaštitnu masku za lice

Svetu je danas, nažalost potrebna dobra maska za lice...

Sada ne govorimo o dizajnerskim, kristalnim elementima akcentovanim, ili maskama za lice nalik maramama, koje su više modni nego funkcionalni detalj i naš spasioc na licu. Projec Hazel predstavlja koncept masku koja koristi N95 medicinski respiratorni sistem, kombinovan sa aktivnim ventilatorima i bakterijskim sistemom filtriranja, kako bi održao 95% vazdušnih opasnosti daleko od naših disajnih puteva.

Transparentni materijali pružaju masci svetlucavi izgled spoljašnje opne, kreirane vodootpornim recikliranim plastičnim materijalom, otpornim na grebanje, što olakšava čitanje sa usana i uvid u facijalne izražaje tokom razgovora sa ljudima. Ovo umnogome pomaže korisnicima i olakšava život svim ljudima, posebno onim sa slušnim problemima, dok istovremeno poništava potrebu za uklanjanjem maski tokom interakcije i artikulacije.

Project Hazel maske dolaze sa ultraljubičastim sterilizacionim sistemom koji takođe, predstavlja jedan od vrhunskih visokotehnoloških detalja. Na kraju, vredi pomenuti i VoiceAmp tehnologiju, koja ove modele oprema mikrofonskim i zvučnim elementima, kako bi njihovi korisnici bili potpuno povezani tokom upotrebe. Za kraj, tu su i RGB kompatibilni Razer Chroma svetlosni prstenovi smešteni oko ventilatora filtera, namenjeni stvaranju presonalizovanih stilskih detalja i indikaciji nivoa njihove napunjenosti.

Uprkos poslednjim tehnološkim poslasticama koje krase ove maske, one su pre svega veoma komforne tokom nošenja i poseduju silikonske ivice radi potpune izolacije i posebnog prilagođavanja licu. Ove maske su veoma izdržljive, namenje su svakodnevnoj upotrebi i habanju. Tehnološki napredne Razer maske za lice potpuno su vodootporne, gotovo ih je nemoguće izgrebati ostalim predmetima tokom transporta i potpuno su samoodržive, tako da se iskreno nadamo da će projekt Hazel ubrzo postati nešto više od koncepta.