RAZER EDGE GAMING TABLET

Predstavljen na CES 2013, svojim modernim izgledom i neverovatnim performansama oduševio je sve koji su ga videli…

CES 2013 konferencija u uvek uzbudljivom Las Vegasu završava se danas i kao i obično bila je pravi spektakl neverovatnih gadgeta i raznorazne elektronike. Ipak, jedan luksuzni gadget privukao je svačiju pažnju, impresionirao sve sudije i posetioce… Razor Edge gaming tablet.

Tableti inače nisu neophodno neka neverovatna vest ali Edge gaming gadget preuzima concept tablet računara i primenjuje iste ideje za gaming, ultimativno menjajući način na koji posmatrama gaming i zabavu uopšte.

Uz mogućnost da pokrene sve PC igre i aplikacije Razer Edge Pro redefiniše realnost gadgeta, nudeći vam pravi mobile gaming PC koji vam omogućava stalni pristuv vašim omiljenim igrama. Predani i posvećeni gejmeri će sada imati pristup najvećoj kolekciji igara na svetu, kao i mnogim drugim popularnim aplikacijama, multimedijskom sadržaju i internet sajtovima, uključujući Netflix, Facebook, Skype, Spotify i mnoge druge.

Takođe, kao Windows 8 računar, Edge ima impresivnu Nvidia grafiku, čineći ga tako ne smao lako dostupnim i korisnim za igre već i kao uređaj koji može biti korišćen kao pravi računar dok ste u pokretu. Sa spektrom add-ona, kao što je game pad, TV izlaz i dolazeći tastatura i kućištem Edge čini da igre za dva igrača deluju zaista jednostavno.

Sa razlogom je Razer Edge odabran od strane CNETa za najbolji CES ove godine. Edge je bio u konkurenciji sa drugim gaming tabletom, Nvidia Shield, ali je pobedio na svakom polju.

Offering an incredible option for portable computing and gaming, the Razer Edge is an exciting glimpse of the future of electronics. Prices for this innovative new device will start at $999.

Nudeći neverovatnu opciju kao portabl računar i gaming tablet Razer Edge je uzbudljiv pogled u budućnost elektronike. Cena za ovaj inovatni proizvod krenuće od 1.000 USD.

D.Ć.