Rasprodaja poslednjih 105 Vertu telefona

Verovatno ste već čuli da luksuzni brend koji proizvodi mobilne telefone, Vertu, na našu veliku žalost odlazi u zaborav...

Ovaj brend svakako nije bio poznat po tehnološkim inovacijama, već po neverovatno ekstravagantnim dizajnima, koji su očaravale slavne i bogate. Iako se ova kompanija gasi, fanovi brenda i dalje imaju priliku da kupe neki od predivnih uređaja, koji su proizvedeni pre loših vesti. Kolekcija od 105 Vertu telefona će biti prodata, a sadrži modele iz 2005., ali i 2015.godine.

Ovo će biti aukcijska prodaja, koja će krenuti od 26.000 dolara, što je neverovatno povoljno za neke od ovih modela. Ako se setimo da neki od ovih uređaja sadrže prefinjene materijale, poput zlata, platine i titanijuma, kao i veoma vredno drago kamenje, onda vam je sigurno sve jasno. Neki od ovih uređaja su u potupunosti funkcionalni dok drugi uopšte ne rade, ali verujemo da će i oni pronaći svoje mesto u kutijama nekog kolekcionara.

Moramo priznati da nam je jako žao što ova kompanija nije uspela da se održi na tržištu, jer su oni među onim retkim koji su umeli da nam ponude nešto sasvim nekonvencionalno i neobično u odnosu na sve druge proizvođače.