Porsche predstavlja soundbar za istinske ljubitelje automobila

Porsche Design brend stvorio je svoju reputaciju u luksuznom realmu predstavljajući funkcionalne i estetski zadovoljavajuće aksesoare…

Poznati po svom legendarnom 911 sportskom automobilu, nemački dizajnerski studio sada je predstavio 911 Soundbar 2.0 Pro. Napravljen od izduvnog sistema originalnog Porsche 992 GT3, ovaj ultra-premijum audio uređaj je striktno limitirano izdanje, sa samo 500 proizvedenih jedinica.

Godinama su kompanije proizvodile soundbarove koji su obično izduženi kada se radi o njihovim dimenzijama. Uobičajena percepcija među kupcima i tvorcima je ta da ovi zvučnici moraju imati vrhunski kvalitet zvuka dok izgledaju sasvim prosečno, budući da su kreirani da komplementiraju modernom TV ekranu, a ne da nadmaše njegov uglađeni dizajn. Ipak, brendovi kao što su Bang & Olufsen i Porsche Design žele da dokažu da stvari ne moraju biti takve, a 911 Soundbar je nastao kao plod inovativnog razmišljanja.

Sa odvažnim, robusnim dizajnom, telo 911 soundbara dolazi sa 2.1.2 virutelnim surround zvučnim sistemom, emitujući 300 watt snage. Soundbar takođe sadrži i 4K kompatibilne HDMI portove, dok pored toga dobija i Bluetooth 5.0 i Dolby Atmos DTS-HD tehnologiju. Soundbar inspirisan automobilom uklapa se sa Apple AirPlay 2 i Google Chromecast opcijama, nudeći vrhunske striming performanse.

Mereći 150 x 45 x 48 cm sa težinom od 65 kilograma, Porsche soundbar će savršeno izgledati ispod vašeg televizora, dok se takođe može okačiti na zid. Sa kombinacijom crnih i srebrnih detalja, može se kupiti po ceni od 12.000 dolara.

Luxury Experience