Porsche Design zvučnik za ljubitelje estetike i vrhunske tehnologije

Porsche Design lansirao je novi bežični zvučnik koji u sebi kombinuje vrhunski dizajn sa premijum audio kvalitetom…

Nazvan PDS50, novi zvučnik vam neće samo pružiti ultimativno audio iskustvo, već je prava poslastica za vaše oči. Kao što možete očekivati, u pitanju je ekskluzivno dizajnirani komad koji će odgovoriti na sve vaše potrebe vezane za zabavu, uklapajući se istovremeno u savremene enterijere današnjice.

Kreiran od jednog bloka aluminijuma sa visoko sjajnim detaljima, PDS50 bežični zvučnik sadrži unikatni slojeviti dizajn koji će odmah privući vašu pažnju. Takođe, dekorisan je LED trakom kako bi poboljšao svoj celokupni izgled i stavio nam do znanja kada je uključen a kada isključen, kada mu je baterija skoro prazna ili kada je povezan preko Bluetooth konekcije.

Zvučnik je opremljen drajverom od tri inča i visokotoncem od jednog inča, uz spušteni bass-reflex port, kako bi emitovao samo audio sadržaj vrhunskog kvlaiteta. Njegov donji sloj igra ulogu Qi površine za bežično punjenje, dok zarad što veće fleksibilnosti dolazi i sa USB-C portom. Sa IPX4 oznakom, zvučnik je pogodan i za upotrebu na otvorenom.

PDS50 bežični zvučnik poseduje kontrole osetljive na dodir, dok se takođe njime može upravljati pametnim telefonom. Njegov deo je i litijum-jonska baterija sa vremenom punjenja od otprilike pet sati i vremenom reprodukovanja od oko 20 sati. Štaviše, možete upariti dva PDS50 bežična zvučnika kako biste stvoriti stereo iskustvo.

Ukoliko ste ljubitelj Porsche brenda i želite da uživate u svim proizvodima sa njihovim potpisom, jedan ovaj zvučnik može biti vaš po ceni od 400 €.