Poput NLO - novi Louis Vuitton zvučnik

Činjenica da je Louis Vuitton brend zaista neverovatan, nije nikakva tajna…

Ali, do sada nismo znali da će oni te naše tvrdnje shvatiti bukvalno i kreirati bežični zvučnik koji izgleda kao NLO. Horizon Light Up bežični zvučnik obložen kožom asocira nas na njihovu Toupiebag tašnu, dok sam dodatak svetlosnih detalja čini da nas asocira ne svemirski leteći objekat. Horizon Light Up zvučnik je primer kreativnog dizajna, koji istovremeno akcentuje nasleđe Louis Vuitton brenda i njihovo umetničko umeće.

Louis Vuitton slobodno koristi LV monogram koji koristi površinu zvučnika obloženu kožom. Još jedan stilski element je ispisano ime brenda na najširoj tački centralnog dela zvučnika. Elegantni zvučnik dolazi sa sabvuferom koji je okružen svetlima duge, a ljubitelji muzike mogu uživati u specifičnim pravcima tako što će ga polegnuti na stranu ili iskustvo od 360 stepeni, postavljajući ga na stalak koji dolazi uz njega. Novi Louis Vuitton zvučnik se može povezati putem Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2 i drugih vidova konekcije, a možete ga koristiti kako unutar svog doma, tako i u svojim avanturama.

Louis Vuitton posvećuje dosta vremena kreirajući snažne podsetnike na svet putovanja za kojima trenutno žudimo. Cena ovog zvučnika će tek biti objavljena, a njegovo zvanično lansiranje zakazano je za 30.jul.

Povezane teme