Polaroid lansira muziku u punoj boji sa nizom Bluetooth zvučnika

Polaroid verovatno poznajete po njihovoj liniji instant kamera - osnovnog proizvoda u svakom kreativnom domaćinstvu, ali brend želi da uzdrma stvari ulaskom u muzički prostor.

Posle više od 80 godina rada na preseku umetnosti i nauke praveći proizvode koji inspirišu i osnažuju kreativnost, Polaroid unosi svoju energiju i duh u muziku. Polaroid Music predstavlja četiri živahna Bluetooth® Polaroid muzička plejera, eksperimentalni servis za otkrivanje muzike pod nazivom Polaroid Radio i aplikaciju Polaroid Music.

Bluetooth zvučnici dolaze u četiri veličine: P1, P2, P3 i P4, u rasponu od prenosivog zvučnika male veličine do većeg zvučnika u stilu kutije za snažan zvuk. Mogu da se pohvale sjajnim zvukom i dolaze u pet boja (plava, crvena, crna, siva i žuta) koje su inspirisane Polaroidovim spektrom boja.

Zvučnike odlikuje retro i futuristički dizajn sa crvenim dugmetom za uključivanje, koje se nalazilo na instant kamerama brenda. Tu je i analogni točkić koji se može koristiti za podešavanje jačine zvuka ili za promenu Polaroid radio stanice.

Polaroid Radio je srce i duša Polaroid plejera i dostupan je svakom ljubitelju muzike na internetu ili putem aplikacije Polaroid Music. U svetu algoritama, Polaroid vraća radio u ruke stvarnih ljudi: umetnika, di-džejeva i kustosa koji će osmisliti stanice koje sadrže nadolazeće pesme, kao i stare omiljene. Pet stanica nalik FM-u koje se stalno razvijaju, prilagođene su ljudima, besplatne su i bez oglasa. Kao pet zvučnih svetova, bez pauze, preskakanja ili premotavanja unazad.

"Sjajni muzičari i fotografi beleže ono što ne možemo uvek da izrazimo rečima. Novi smo u svetu muzike, ali želimo da unesemo što više boja i emocija u prostor koliko možemo. Mi smo uzbuđeni zbog ovog novog poglavlja dok smo i dalje posvećeni instant fotografiji“, rekao je Oskar Smolokovski, predsednik Polaroida.

Polaroid plejeri su dostupni na Polaroid.com i prodavcima širom sveta.

Luxury Experience