PlayStation 5 od 70.000 dolara

Kada je Sony kompanija predstavila celokupne specifikacije za PlayStation 5 prošle godine, jedna od stvari koja je odmah privukla pažnju svih fanova jeste njegova dimenzija…

Zapravo, PS5 je najveća gejmerska konzola na koju ste ikada mogli naleteti. Ipak, slavni brend želeo je da nadmaši svoj poduhvat i kreira konzolu koja je sto puta veća od normalne verzije. Ova PS5 konzola na steroidima u vlasništvu je YouTubera ZHC, koji ju je predstavio na svom kanalu kao deo izazova od 100 sati, gde se nadmetao sa timom umetnika u prilagođavanju stranica PS5 modela. Inače, ovo nije prvi put da se ZHC upušta u ovakvu avanturu – pre nekoliko meseci, YouTuber je uradio nešto slično, ali sa gigantskim iPhone modelom.

Rekordna konzola visoka je tri metra, a ZHC je na nju potrošio čak 70.000 dolara. Ono što je posebno interesantno, u kompletu sa konzolom došao je i podjednako veliki kontroler, koji je funkcionalan! Nismo sigurni doduše, da li su DualSense bežične sposobnosti deo njegovih mogućnosti.

Zapravo, umetnici su igrali jedni protiv drugih uz pomoć masivnog kontrolera tokom stosatnog izazova. YouTube je takođe ponudio veliki broj rasprodatih konzola svojim fanovima i deci koja odrastaju bez privilegija. “Ako dođemo do milion lajkova, pokloniću 100 PS5 konzola mojim pratiocima i ljudima koji ne mogu da ih priušte! Bez šale!”, napisao je u svojoj objavi.