PIVETTA OPERA ONLY

Na prvi pogled, pomislićete da je ovo deo nekog svemirskog šatla, ali zapravo, ovo je pojačalo…

Pivetta “Opera Only” je toliko velik zbog činjenice da mora imati snagu od 160.000 wat, a mora biti i jedinstven i drugačiji od svih drugih proizvoda te vrste. Ovo veliko pojačalo, bazirano na intuiciji, mašti, genijalnim rešenjima i kreativnosti delo je Andrea Pivette, italijanskog dizajnera elektronike koji je radio sa raznim italijanskim kompanijama na različitim proizvodima proteklih 20 godina.

Ovo pojačalo, visoko 2.5m i teško 1500 kg podeljeno je u šest različitih sekcija koje otkrivaju svu elektroniku. Spoljni ram napravljen je od aluminijuma, otvori i konekcije se ne mogu videti spolja. Kada je pojačalo isključeno, izgleda kao impresivni uređaj, a kada je se uključi, doživljava veliku promenu u svojoj strukturi.

Pivetta “Opera Only” svoj debi imao je na poslednjem High End Munich sajmu, gde je doživeo veliki uspeh. Bio je to zadivljujući predmet, kome su se svi divili i čudili, koji su svi poželeli i fotografisali. Trenutno nije dostupan u prodaji, ali cena konstruisanja je oko 2 miliona dolara.

Luxury Experience