Pet stvari koje predstojeće praznike čine savršenim

Kraj godine je vreme kada se sumiraju utisci. Šta je prošlo, šta još traje i, posebno, kakvi su nam planovi i želje za ubuduće. Veliku ulogu u svemu tome igra i pretpraznička atmosfera, koja sa sobom nosi poseban stimulans; ona nas uznosi i opušta istovremeno, rasplamsava nam volju ali i podriva maštu. A kada konačno zakoračimo u praznične trenutke, koji nas dodatno omame svojom iskričavom lakoćom postojanja, naš duh se rasplamsava u hiljadu boja, kao one veselo-titrajuće lampice sa novogodišnjih ukrasa.Ipak, da bismo praznike doživeli neposredno i, takoreći, svim čulima, potrebno je na vreme obezbediti pet stvari bez kojih ne može proći ni jedna prava praznična atmosfera. Kao prvo, ukoliko već nemate, potrebno je pronaći idealnu novogodišnju jelku. Ne mora da bude velika, sasvim je u redu da bude manja, veštačka (ne secite drveće zarad kratkotrajnog hira!), taman da se uklopi u ćoškić vašeg dnevnog boravka. Zatim, razume se, na red dolazi novogodišnja dekoracija.

Opustite se, neka mašta radi za vas, budite kreativni do mile volje – niko vam neće zameriti. A kada je kraj godine i praznična atmosfera, red je i da se nešto popije. Počastite sebe kvalitetnim, vašim omiljenim vinom, i ne zaboravite da se životu zahvalite nekom lepom, ugodnom i stimulativnom zdravicom. A kad je bal nek je i maskembal – kupite sebi neku stvar za kojom dugo žudite, cipele, novi kaiš ili lep i kvalitetan džemper u veselom, prazničnom dezenu. I, za kraj, nešto što svemu prethodno navedenom udahnjuje život, nešto bez čega se ni jedna Nova godina ne može zamisliti, nešto što nas povezuje sa svim dragim ljudima... Da, baš to – dobar internet!

Želite brz internet koji besprekorno funkcioniše, snažan Wi-Fi koji pokriva sve prostorije i kompaktan ruter sa samo jednim kablom? Bez brige, jer Telenor ima baš ono što vama treba – Hipernet!

Reč je o tehnološki inovativnom paketu u koji ulazi fiksni optički internet, digitalna televizija u testnoj verziji i fiksna telefonija. Odlikuje ga najbrža internet mreža (do 1 Gbps) i mogućnost gledanja 4K filmova na digitalnom TV-u sa preko sto kanala. Dok aranžirate vaše omiljeno praznično jelo neka vas prati muzika vrhunskog, HD zvuka, i, nakon dobrog ručka sa prijateljima, odmorite uz prikaz najinteresantnijeg sadržaja u danu ili nedelji, uz korišćenje samo jednog daljinskog upravljača za STB i TV. Kvalitetno, drugačije, pouzdano i super zabavno. Sva je prilika da će vam, uz Hipernet optički paket, praznična idila trajati duže nego što se planirali.

Sad kada ste obezbedili svih pet stvari za savršene praznike, udahnite duboko, opustite se i maksimalno uživajte u svom prazničnom vremenu. Neka su vam srećni praznici!