Pet razloga zbog kojih ćete još danas poželeti da nabavite telefon iz Galaxy S21 serije

U današnje vreme, odabir onog „pravog“ telefona nije lak zadatak, pogotovo jer ga koristimo – za sve. Od kada su se prvi put pojavili, pametni telefoni postali su naši svojevrsni digitalni asistenti u svakodnevnom životu, zbog pregršt mogućnosti koje pružaju. U mnoštvu različitih opcija, Samsung Galaxy S21 telefoni, predstavljeni početkom ove godine, nisu mogli da prođu nezapaženo. Od sofisticiranog dizajna, prelepe mat završnice i raznovrsnosti dostupnih boja do vrhunskih performansi, ovi uređaji ispunjavaju čak i najviša očekivanja koja korisnici imaju od flegšip telefona, a mi vam donosimo nekoliko razloga zbog kojih ćete poželeti da ih nabavite još danas.

Must-have boje i kompaktniji dizajn

Samsung flegšip modele iz S21 serije krasi kompaktniji dizajn u odnosu na prethodnike, a dostupni su u nekoliko atraktivnih boja, uključujući i novu fantomsko ljubičastu. Osim toga, svi uređaji iz ove serije presvučeni su luksuznim mat završnim slojem, dajući im sofisticirani izgled, što posebno dolazi do izražaja na crnom Galaxy S21 Ultra modelu, koji koristi i naš bloger i fotograf Stefan Burmazević, na Instagramu poznatiji kao Ponoćni jahač.

Kamera koja osvaja svojim performansama

Ovi Samsung pametni telefoni poseduju kamere vrhunskih karakteristika, sa bezbroj opcija, za najbolje kadrove i snimke. Poboljšani 8K Snap omogućava pravljenje kristalno jasnih fotografija direktno iz video snimaka, samo jednim dodirom ekrana.  Uz to, Director’s View opcija omogućava gledanje, prebacivanje i odabir najboljeg mogućeg kadra, dok je istovremeno snimanje video zapisa sa prelaskom sa prednje na zadnju kameru moguće uz Vlogger View, baš kao i menjanje ugla snimanja i gledanja.

Automatsko podešavanje ekrana

Galaxy S21 pametni telefoni imaju ekran prilagođen za gledanje svih vrsta sadržaja – na njemu se automatski prilagođava brzina smenjivanja slika, bez obzira na to da li skrolujete po Instagramu ili gledate omiljenu seriju. Još jedna dobra stvar je i to da je ekran prilagođen da smanji naprezanje očiju uz Eye Comfort Shield opciju, koja automatski prilagođava filter plavog svetla u zavisnosti od doba dana i sadržaja.

Dugotrajna baterija i memorija dovoljna za sve

Jača, snažnija i izdržljiva baterija na ovim jedinstvenim uređajima omogućava neometano uživanje u sadržajima kada i koliko to želite. Galaxy S21 i S21+ dolaze u verziji od 128 GB ili 256 GB, uz 8 GB RAM memorije, dok je Ultra model dostupan u verziji od 128, 256 ili 512 GB, sa 12 GB RAM memorije. Tako vaš telefon ima dovoljno prostora za čuvanje svih omiljenih fotografija, video zapisa, muzike i igrica, što je sjajna vest za sve one koji ne žele da brinu o prepunoj memoriji na svom uređaju.

Najsnažniji model u seriji, Galaxy S21 Ultra, izdvajaju još i najnaprednije opcije veštačke inteligencije do sada, kao i podrška za S Pen olovku kojom možete crtati, uređivati fotografije, zapisivati beleške za vreme sastanaka ili potpisivati dokumenta.

Posebna promocija za Samsung korisnike

U skladu sa potrebama i željama korisnika, Samsung je pripremio posebnu promociju za ovu vrhunsku ponudu pametnih telefona koja traje do 18. aprila 2021. godine ili do isteka zaliha. Uz svaku kupovinu telefona iz Galaxy S21 serije, Z Flip ili Z Fold2 5G, korisnici će na poklon dobiti Galaxy Watch Active2 od 44mm u crnoj boji, kao i dodatnu, treću godinu garancije, koja će za odabrani kupljeni uređaj važiti nakon isteka proizvođačke garancije. Sve što je potrebno da biste dobili poklon jeste da se registrujete preko Samsung Members aplikacije koja je već instalirana na kupljenom uređaju ili preko nekog drugog uređaja koji posedujete, nakon što pristupite ovoj aplikaciji.

Korisnici takođe mogu iskoristiti i Samsung Lounge program lojalnosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Više informacija na LINKU