Ovo su prve slušalice koje mogu da čitaju vaše misli

Mnogo inteligentnije i intuitivnije od konvencionalnih slušalica, Neuro MW75 su sposobne da analiziraju i tumače moždane signale.

Prošle su stotine godina otkako je čovek zamislio svet u kome je tehnologija postala suštinski stub ljudskog blagostanja, a čak i posle tolikog vremena cilj je da se obezbedi da svakodnevni uređaji postanu sastavni deo našeg života, zdravlja i svakodnevnih interakcija.

Neuralink Elona Maska postao je pionir u kreiranju interfejsa mozak-računar koji prikuplja podatke i pomaže u lečenju neuroloških poremećaja, a odmah iza su kompanije Master & Dynam i Neurable sa kreiranjem Neuro MW75 slušalica.

Neuro MW75 nastoji da se brine o vašem mentalnom zdravlju i da vam ponudi dobar zvuk. U eri u kojoj su mentalno blagostanje i produktivnost najvažniji, nove Neuro MW75 slušalice su sjajna inovacija u oblasti zvuka i skeniranja mozga. Ovaj izum ne služi samo za slušanje muzike sa impresivnim zvukom, ujedno je i uređaj koji pokušava da razume i optimizuje vaše mentalno stanje.

Neuro MW75 radi sa sofisticiranim neuralnim senzorima dizajniranim da čitaju moždane talase korisnika. Ova tehnologija ima mogućnost da identifikuje kada ste na najvišoj tački koncentracije, kao i da otkrije kada vaš stres dostiže kritične nivoe. Uređaj je dopunjen priloženom aplikacijom u kojoj se prikupljaju vredne informacije i prevazilaze ono što se očekuje u skladu sa vašim mentalnim stanjem, sposoban je da vam preporuči da napravite pauzu ako otkrije da ste previše pod stresom ili pokaže kada se više koncentrišete na planiranje mnogo produktivnije rutine. Sa ovim karakteristikama, Neuro MW75 su posebno korisne za one koji teže uravnoteženom radnom ili studentskom životu.

Poništavanje buke se automatski aktivira pored podešavanja telefona na režim „ne ometaj“, takođe automatski kada otkrije da ste zaokupljeni svojim poslom.

Ono što biste očekivali od slušalica kompanije Master & Dinamic je takođe uključeno, kao što su zvuk visokog kvaliteta i neuporedivo prostorno audio iskustvo. Master & Dinamic x Neurable MW75 Neuro slušalice su proizvedene u četiri boje (oniks, teget, srebrna i maslinasta) i sada su dostupne po ceni od 649 dolara, a isporuka će početi u prvom kvartalu 2024.

Luxury Experience