Ovo jednostavno morate imati u svom domu

U poslednje vreme, mnogo pažnje se posvećuje kvalitetu našeg života i njegovim različitim aspektima – bilo da se radi o hrani koju konzumiramo, vodi koju pijemo, ili vazduhu koji udišemo…

Ljudi su postali svesniji svog uticaja na prirodu i šteti koju joj nanose, pokušavajući da doprinesu smanjenju problema, istovremeno stvarajući svoje skrovište u kom će biti savršeno bezbedni. Brend koji želi da nam pomogne u tome je Samsung, koji je tokom Bespoke Home 2021 događaja predstavio novi prečišćivač vazduha, dizajniran da odgovori na potrebe modernih enterijera. Novi Samsung Bespoke prečišćivač vazduha korisnicima omogućava odabir prednjeg panela u skladu sa njihovim potrebama, poput Bespoke frižidera koji su ranije već lansirali.

Prednji panel dobio je dizajnerske osobine poput štrafti i dezena riblje kosti, koji se savršeno uklapaju uz koncizne vertikalne i horizontalne arhitektonske detalje, zbog kojih izgleda kao da je deo enterijera, a ne obična plastična kutija.

U pitanju je nagrađivani komad koji usisava vazduh iz pet smerova, kako bi bio zaista efikasan. On koristi sistem filtracije sa četiri koraka, a može se povezati sa SmartThings Air kako bi održavao kvalitet vazduha u vašem domu, čak i dok niste kod kuće. Tu je takođe i Pet režim rada, kojiu hvata jedva vidljive dlake naših ljubimaca, a dolazi sa stalkom zahvaljujući kom ga lako možete premeštati tamo gde vam je najpotrebniji.

Kako saznajemo, prečišćivač će za kupovinu biti dostupan u sivim i zelenim tonovima, a više detalja još uvek nije otkriveno – verujemo da će biti predstavljeni u vreme za njegov komercijalni debi.

Povezane teme