Novi Tonino Lamborghini pametni telefon

Tonino Lamborghini brend skoro je predstavio novi premium pametni telefon nazvan Alpha-One…

U pitanju je veličanstveni uređaj, koji izgleda moderno i diskretno, ali u isto vreme veoma privlačno. Naravno, biće proizveden u izuzetno ograničenoj seriji, kako bi zadržao svoju ekskluzivnost. Koštaće 2.450 dolara i biće skuplji od praktično svih drugih high-end mobilnih telefona na tržištu, ali, obećava nam mešavinu najmodernije tehnologije i vrhunskog luksuza.

Savršen je za svakodnevnu upotrebu i sve situacije, jer je napravljen od tečnog metala, koji je navodno snažniji od titanijuma. Ovaj mobilni telefon je istrajan i elegantan, a krasi ga fina italijanska koža sa zlatnim šavovima.

Što se tiče tehnologije, ovaj telefon se lako može takmičiti sa bilo kojim drugim uređajem koji je trenutno u ponudi, jer ima 5.5’’ QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 820 procesor, 4 GB RAM memorije, 64 GB skladišne memorije, podršku za dve SIM kartice i bateriju od 3.250 mAh. Da li smo uspeli da vas impresioniramo?

Njegov zadnji deo prekriven je ručno rađenom italijanskom kožom, dok čuveni logo bika napravljen od metara ima akcente u vidu zlatnih šavova, što će svima oko vas jasno staviti do znanja da volite samo najbolje i ekskluzivne stvari.

Takođe, ovaj telefon je opremljen Dolby Audio sistemom sa dualnim prednjim zvučnicima koji omogućavaju uživanje u 3D zvuku visokog kvaliteta, pa smo zato sigurni da ćete više slušati muziku nego ikada do sada.

Baterija od 3.250 mAh koja se ne skida deluje kao premala za sve zahteve ovog uređaja, i ako to mislite, prevarili ste se. Slobodno je testirajte ako sumnjate u njen kvalitet. Ovaj telefon će biti dostupan za kupovinu u Rusiji, Južnoj Koreji, UAE, Kini i SAD.

D.Ć.