Novi LG Signature OLED M podiže gledanje televizora na sasvim novi nivo

Više slika

Više slika

LG Zero Connect Box je zaseban crni uređaj dizajniran da bežično prenosi video i audio visokog kvaliteta na ekran u 4K 120Hz rezoluciji sa udaljenosti do 10 metara. To znači da sve o čemu morate da razmišljate je gde da priključite strujni kabl televizora.

Novi 97-inčni LG SIGNATURE OLED M televizor je prvenstveno veliki uređaj namenjen ljubiteljima kućnog bioskopa koji prioritet daju funkcijama koje idu iznad sada standardne 4K rezolucije, uključujući OLED neprevaziđeni kontrast crne boje, solidan osvežavajući takt od 120Hz, podršku za Dolby Vision / HDR10 / HLG i, naravno, prožimajući 97-inčni ekran. Ono što ovaj novi LG uređaj izdvaja od konkurencije je ono što je brend oduzeo osim jednog neophodnog strujnog kabla: potrebu za dodatnim žicama i kablovima.

Imajte na umu da, ako razmišljate o kupovini 77-inčnog televizora za 4.999 dolara, 83-inčnog za 7.999 dolara, ili najskuplje 97-inčnog za 29.999 dolara, verovatno ćete angažovati profesionalca da se brine o detaljima optimalne instalacije uređaja ovih dimenzija. Ipak, skoro svako bi radije sklonio spoljne uređaje - uređaje za strimovanje, konzole, komponente kućnog bioskopa - iz vida i/ili ih učinio lakše dostupnim.

Rešenje je LG Zero Connect Box. U suštini, to je crna kutija sa priključcima koja može biti postavljena na udaljenosti do 10 metara od OLED televizora i prenosi sliku i zvuk bežično. To znači da vi (ili vaš stručnjak za kućni bioskop) možete organizovati čistiji i minimalističkiji prostor za gledanje omiljenih filmova bez nepotrebnog nereda od mnoštva uređaja koji se često nalaze direktno ispod ili oko televizora, planirajući prostor koji je promišljenije dizajniran gde tehnologija ne diktira dekor.

Box je opremljen svime što bi bilo kakav moderni sistem zahtevao, uključujući HDMI 2.1, USB, RF, LAN i Bluetooth povezivanje. Kada se priključi, Zero Connect je sposoban da prenosi video i audio na ekran iz daljine sa punom 4K 120Hz rezolucijom sa brzinom do 30 Gbps (tri puta brže od postojećeg Wi-Fi 6E standarda koji vaša kućna mreža može već da prenosi). Bežična veza uređaja je dovoljno brza i stabilna da prenosi sadržaj kodiran sa Dolby Vision vizualima i Dolby Atmos audio bez ikakvih problema.

97-inčni LG SIGNATURE OLED M, zajedno sa svojim 83- i 77-inčnim OLED M srodnicima, predstavljaju vrhunac u ultra-velikim premium televizorima i cenovno su postavljeni shodno tome.

Luxury Experience