Nove Huawei Bluetooth slušalice izgledaju kao pravi ruž za usne

Ako želite nešto više od uobičajenih slušalica, Huawei ima rešenje za vas.

Brend je nedavno predstavio „FreeBuds“ koje dolaze u Bluetooth futroli koja podseća na pravi ruž.  Konceptualizovane i kreirane od strane HUAWEI pariskog centra za istraživanje estetike, „FreeBuds Lipstick“ su fokusirane na luksuznu dizajnersku estetiku i inspirisane su vrhunskom kozmetikom. Proizvod je testiran na više od 10.000 modela ljudskih ušiju kako bi se osigurala maksimalna udobnost čak i u situacijama intenzivnog pokreta.

I u pogledu kvaliteta zvuka, „Freebuds“ rade dobar posao. Imaju brzinu uzorkovanja od 48 kHz i podešavanje AEM EK koje je dostupno preko „HUAWEI AI Life aplikacije“. Ali to nije ono što ovaj tehnički dodatak čini posebnim!

Slušalice dolaze sa Bluetooth futrolom koja je dizajnirana da izgleda kao metalik crni karmin sa metalik zlatnom prugom. Kada otvorite poklopac, sjajna zlatna baza otkriva par slušalica koje su obojene u tamnocrvenu boju kako bi odgovarale temi.

Sa isključenim poništavanjem buke, FreeBuds ruž za usne nudi 22 sata reprodukcije muzike sa potpuno napunjenom futrolom. Slušalice, pri punom napunjenju, nude 4 sata reprodukcije. Mogu se povezati sa Android pametnim telefonom, računarom, tabletom ili bilo kojim iOS uređajem pomoću dvostruke veze uređaja preko Bluetootha.

Luxury Experience