Napravite sami svoj luksuzni kućni bioskop

Projektor sa ultra-kratkim snopom omogućava vam da svaku prostoriju u svom domu pretvorite u kućni bioskop, bez mnogo muke…

Naravno, ekran vašeg privatnog bioskopa neće biti pravi, ako ga ne kompletirate pravim stvarima, odnosno najnovijim Samsung projektorom, koji je sposoban da proizvede sliku od 130 inča, koja je kristalno čista. Južnokorejski gigant najavio je lansiranje svog Premiere LSP9T, kompaktnog 4K laserskog projektora, koji će, kako brend tvrdi, unaprediti vašu postavku kućnog bioskopa. I dok ovaj model predstavlja jedini uređaj sa ultra-kratkim snopom koji se pojavio na tržištu u poslednjih nekoliko meseci, činjenica je da je u pitanju prvi projektor sa HDR10+ podrškom.

Zahvaljujući tehnologiji trostrukog lasera i podršci za HDR10+, ovaj projektor emituje sliku koja je kristalno čista. Zapravo, Samsung obećava da će uređaj prilagoditi svetlost slike od scene do scene simultano, kako bi se maksimalno smanjila vizuelna distorzija. U tome mu pomaže novi UHD Filmmaker režim rada, koji se prvi put pojavljuje u projektoru, koji koristi efekte za korekciju pokreta, kako biste mogli da vidite baš ono što su režiseri i kinematografi zamislili.

Naravno, kao i drugi projektori u njegovog klasi, LSP9T se veoma lako koristi, čak i kada nemate previše slobodnog prostora. Za razliku od tradicionalnih projektora koji moraju biti montirani na specijalna postolja ili plafon, ovaj uređaj možete smestiti na podnožje zida koji nameravate da koristite kao svoje platno. Ne morate ga povezivati sa bezbroj kabala već samo sa strujnim kablom, pošto dolazi sa ugrađenim Acoustic Beam surround sound i Samsung smart TV platformom, koja podržava sve striming servise.

Samsung će tek najaviti cenu ovog svog noviteta, ali znamo da će se on na tržištima pojaviti pre kraja ove godine.

Luxury Experience