Najvažnije novosti iz sveta mode dostupne na vašem dlanu

U današnjoj eri rapidne digitalizacije, modna industrija našla se u vrtlogu promena, vođena evolucijom ukusa svojih potrošača, ali i tehnološkim unapređenjima…

Modni trendovi se danas smenjuju neverovatnom brzinom, čemu najviše doprinose digitalni fashionisti, socijalne mreže i brza dostupnost informacija na globalnom nivou. Nekada smo nove modne trendove otkrivali na sezonskim Fashion Weekovima, gde smo pažljivo osmatrali i odabirali nove hit komade koje ćemo nositi, dok se sada to svakodnevno odvija na brojnim društvenim mrežama i online shopovima koji su osvojili čitav svet, usput menjajući i celokupni modni pejzaž.

Social media platforme, kao što su Instagram i TikTok, preoblikovale su modnu industriju i u celosti transformisale način na koji se modni trendovi postavljaju, otkrivaju i dele. Pored fashion influensera koji svakodnevno šeruju sadržaj i uvid u njihove živote, sve veći broj modnih brendova svoje nove kolekcije predstavlja upravo tu, pružajući svojim obožavaocima priliku da budu među prvima koji će videti novitete i buduće kultne komade, koji će vladati ulicama metropola.

Ubrzanom razvoju doprineli su i mobilni telefoni, koji su od običnih uređaja za komunikaciju i razmenu poruka postali naši svakodnevni saveznici, koji nam pružaju sve neophodne informacije. Takođe, postoji izobilje aplikacija koje su dostupne svima, ali ne može se reći da su sve i bezbedne. S obzirom na to da je od samog osnivanja kompanije Huawei sigurnost korisnika bila njihov imperativ, sve aplikacije koje možete pronaći na AppGallery su testirane i mogu se slobodno koristiti. AppGallery pruža sistem bezbednosti i zaštite celog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Uz pomoć AppGallery prodavnice, korisnici Huawei uređaja, uključujući i novi Huawei P60 Pro, moćićete vrlo lako i jednostavno da skinete sve aplikacije koje su vam neophodne, uključujući TikTok i Instagram, kako biste mogli da pratite svoje omiljene modne ikone i otkrijete nove trendove, dok uz pomoć nove Gbox aplikacije vam je sada omogućen pristup i Google paketu aplikacija, uključujući Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Photos, Google Translate itd.

Veoma lako možete skidati i koristiti poznate aplikacije kao što su YouTube, Facebook, Whatsapp, Viber, Airbnb, Canva, CapCut, Duolingo, HBO Max, kao i aplikacije vaših omiljenih medija, gde možete pratiti sva aktuelna dešavanja. Sve ove aplikacije, kao i mnoge druge dostupne su kroz samo dva klika, direktno sa AppGallery.

Na ovaj način, AppGallery postaje pravi "one-stop-shop" iz kojeg možete preuzeti sve željene aplikacije sa jednog mesta. Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u korišćenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je unapređeno na najviši nivo.

Zahvaljujući novim funkcionalnostima AppGallery, sada možete svakodnevno biti u toku sa svim viralnim trendovima iz sveta mode i lepote, kako biste na kreativan način formirali svoj unikatni stil.

Luxury Experience