Najluksuzniji audio kablovi ikada

Da li ste razmišljali o kreiranju ultimativnog kućnog bioskopa, koji će zadovoljiti zahtevnog audiofila u vama?

Pa, ukoliko jeste, onda definitivno morate obratiti pažnju na ove ručno rađene kablove, koji obećavaju emitovanje najkvalitetnijeg zvuka koji postoji. Italijanska kompanija, nazvana Liutanie Audio, tvorac je ovih kablova, koje opisuje kao najbolje neutralne zlatne konektore, naglašavajući pritom da je njihova estetska privlačnost, zapravo poslednja na listi prioriteta, iako su dizajnirani i izrađeni ručno poput dragocenog nakita. Njihova svrha je reprodukcija neverovatno kvalitetnog zvuka. Kako kažu iz ove kompanije, korišćenje zlatnih konektora će „resetovati svaki parametar vašeg audio sistema, vraćajući njegov balans, prirodnost i neverovatno dinamični opseg“.

Liutanie kaže da njihovi konektori eliminišu bilo koju distorziju koja nastaje povezivanjem, poništavaju šumove i nazalnost srednje frekvencije i najkraće rečeno, uklanjaju svaki zvuk koji ne postoji prirodno u određenom audio zapisu. Liutanie Gold Connections konektori imaju kapacitet od 100A i podržavaju jačinu zvuka koja doseže do sada nemoguće nivoe.

Kablovi su kreirani od ekskluzivnih materijala uz upotrebu pozamašne količine 24-karatnog čistog zlata. Liutanie Olimpo Gold Connections kablovi su dostupni u različitim dužinama i konfiguracijama za specifične potrebe. U ponudi je i komplet koji košta neverovatnih 64.440 evra, koji će vam ponuditi sve što vam je neophodno kako biste uživali u kristalno čistom zvuku.