Najelegantniji zvučnik sa potpisom Bang & Olufsen brenda

Slavni danski brend želeo je da kreira zvučnik koji nas više podseća na umetničku skulpturu, nego na hi-tech proizvod…

Bang & Olufsen brend sinonim je za određenu vrstu danskog dizajna koji je minimalistički i funkcionalnan, a njihova nova kreacija definitivno predstavlja otelotvorenje upravo tog dizajnerskog etosa. Inspirisani jednostavnošću svakodnevnih kućnih predmeta, Beosound Balance lako se može svrstati među najelegantnije zvučnike koje možete pronaći na tržištu. Njegova dvodelna silueta sastoji se od gornjeg dela koji je pokriven tkaninom, dok je baza napravljena od hrastovine. Bazna jedinica sadrži kontrolni sistem zvučnika, ali to verovatno ne biste mogli da znate na prvi pogled. Njegov kontrolni interfejs je praktično nevidljiv, a aktivira se samo onda kada mu se neko približi ili ga dotakne, dozvoljavajući prilagođavanje jačine ili promenu muzike.

Naravno, zvuk je glavni element svakog Bang & Olufsen zvučnika, a ovaj model, iako skroman po svojim dimenzijama, sadrži sedam drajvera koji mogu ispuniti čitavu prostoriju. Njih prate dva vufera koji obećavaju moćni bas i eliminišu sve neželjene vibracije. Ovim ansamblom, zvučnici nude dva diskretna režima – omnidirekcioni zvuk, kao i postavku koja je više usmerena kreiranju ambijentalnog zvuka.

Dizajniran uz saradnji sa Bendžaminom Hjubertom iz britanskog studija za industrijski dizajn, Layer, Beosound Balance osmišljen je tako da osvoji čitav svet svojom elegancijom i pertformansama. Ukoliko vam se kojim slučajem dopada, znajte da se ovaj zvučnik već sada može kupiti po ceni od 2.250 dolara.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend