Najelegantniji zvučnik na svetu dolazi sa Vizio potpisom

Soundbar zvučnici su nezaobilazni deo kada se govori o kreiranju savršenog audio iskustva, koji pride ima i vrhunski estetski šarm…

Vizio, poznato ime u ovoj industriji, već nam je u prošlosti ponudilo vrhunske novitete, što ponavlja i ove godine, tokom CES 2020 izložne. Kompanija je upravo predstavila Elevate soundbar, koji privlači mnogo pažnje, zahvaljujući svojim automatski rotirajućim prednjim zvučnicima.

Kompatibilan sa Dolby Atmos i DTS:X A 5.1.4 sistemom, Elevate levi i desni zvučnik se automatski rotiraju prema gore, kada detektuju pogodni sadržaj, dok su tokom standardnih emitovanja usmereni prema napred.

Napravljen od anodizovanog aluminijuma, sa dužinom od 120 centimetara, P-Series Elevate soundbar može raditi samostalno ili može biti neprimetno “usidren” unutar novog Vizio OLED televizora. Pored toga, zvučnik dolazi sa 18 drajvera, bežičnim subwooferom i podrškom za Bluetooth 5.0 i HDMI ulazima. Takođe, on  ima poboljšan meni za navigaciju i daljinski sa pozadinskim osvetljenjem.

Drugi soundbarovi predstavljeni pored ovog modela uključuju M-Series 5.1 i M-Series 5.1.2, koji predstavljaju audio uređaje srednjeg opsega, kompletirane Dolby Atmos i DTS:X kinematskim iskustvima. Oba modela imaju odvojene tvitere, srednje drajvere za bas i bežični subwoofer.

Za sada, još uvek nije bilo reči o ceni ovih noviteta.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend