Movano Evie - prsten koji budno nadgleda vaše zdravlje

U eri moderne tehnologije, ljudi žele da prate svoje zdravlje i stanje svog tela, u svako doba dana i noći…

Movano Health se odvaja od drugih nosivih tehnoloških kompanija kao što su Fitbit i Garmin nudeći nosive uređaje medicinskog kvaliteta. Proširujući svoju ponudu, kompanija sa sedištem u Kaliforniji predstavlja novi pametni prsten, posebno dizajniran za žene, na CES 2023. Elegantan, pametan i udoban, Evie pametni prsten prati zdravstvene pokazatelje žena bez obzira da li spavaju ili vežbaju.

Pametni prsten prikuplja podatke medicinskog kvaliteta i pruža personalizovane uvide koji se mogu primeniti za praćenje i upravljanje ukupnim zdravljem putem mobilne aplikacije bez ikakve pretplate. Sam prsten je napravljen od poliranog aluminijuma i verovatno će koštati iznad 300 dolara po dostupnosti, negde kasnije ove godine.

Za razliku od većine potrošačkih uređaja za nošenje, pametni prsten Movano Evie vam omogućava da pratite zdravlje i dobrobit, kao i svoju aktivnost. Možete da proverite svoj profil aktivnosti, uključujući korake, aktivne minute, potrošene kalorije, faze spavanja i trajanje u okviru prateće aplikacije.

Povrh svega, dobijate personalizovane uvide u otkucaje srca u mirovanju, varijabilnost otkucaja srca, SpO2, brzinu disanja, varijabilnost temperature kože i menstrualni ciklus, što je daleko više od onoga što trenutno dostupni uređaji za nošenje obično nude.

Kao što je rečeno, svim biometrijskim podacima se pristupa preko prateće mobilne aplikacije. Dobijate praktične uvide koji pomažu u promenama načina života koje se mogu upravljati i smanjuju šanse za bolesti. Kao što je objašnjeno u saopštenju za štampu, „pametni prsten čita puls uživo i nivoe SpO2 i koristi te podatke da bi pomogao u identifikaciji obrazaca kvaliteta sna i trendova u menstrualnom ciklusu, omogućavajući ženi bolje razume sopstveno telo i njegove potrebe.“

Movano Health trenutno traži odobrenje FDA za pametni prsten Evie, koji će biti dostupan u tri različite boje i veličine. Kada dobije odobrenje, prsten će prema navodima biti prvi medicinski uređaj za nošenje potrošača te vrste.

Luxury Experience