Moderna tehnologija u savremenom ruhu

S obzirom na to da smo usled pandemije korona virusa svi vezani za naše domove, provodeći u njima svoje slobodno vreme i radeći, mnogi od nas su odlučili da unaprede svoje privatne radne prostore…

Pored računara koji su nam u današnje vreme apsolutno neophodni, internet konekcija je jedna od stvari od kojih zavisimo u svojim svakodnevnim pohodima. Dizajner Jeo Džejvon, koji je ujedno dobitnik K-Design nagrade, dizajnirao je RADAR Router set kako bi savladao jedan od najhitnijih izazova modernog doba – lošu konekciju bežičnog interneta prouzrokovanu glomaznim zidovima i raznim drugim elementima enterijera.

Oslanjajući se na kvalitetno ustanovljene dizajne koji se već sada koriste za pojačavanje svetlosti, pored video i audio signala, RADAR Router dobio je cirkularni dizajn kako bi maksimizovao i koncentrisao signal bežičnog interneta, preuzimajući pritom prijatnu formu koja će svojim prisustvom akcentovati vaš enterijer.

RADAR Router ima samo jedan kabal koji u sebi kombinuje strujni napon i internet vezu, što rešava probleme viška kablova koji su definitivno neprijatni za oko kada se ostave da budu vidljivi. Poleđina ovog rutera ima tri dodatna LAN porta za povezani internet, dok se ujedno može povezati sa dodatnim pametnim kućnim uređajima kojima je potrebna internet konekcija.

RADAR je trenutno samo koncept, ali verujemo da će ga neki veliki proizvođač uskoro ugrabiti pod svoje okrilje.