Moćno i lepo - novi Razer Blade Stealth Quartz laptop

Da li ste se pitali šta možete pokloniti svojoj lepšoj polovini za Dan Zaljubljenih?

Pa, u slučaju da ona voli tehniku i računare, imamo savršen odgovor na vaše pitanje – u pitanju je novi Razer asortiman roze aksesoara, a jedan od njih je predivni Blade Stealth Quartz laptop. Prekriven predivnom roze nijansom, ovaj laptop predstavljen je u pravo vreme jer zaista predstavlja savršeni poklon za neku damu.

Ispod njegovog ružičastog eksterijera, laptop sadrži skoro sve performanse i specifikaciju koju smo već mogli da vidimo na Blade Stealth modelu crne boje. On ima Full HD displej od 13.3 inča, pokreće ga Intel Core i7-8565U procesor osme generacije, uz Nvidia GeForce MX150 grafiku, zajedno sa 16 GB DDR4-2133 memorije, PCIe M.2 solid state drajv od 265 GB i bateriju od 53.1Wh. Novi Blade Stealth lako prelazi na rad sa diskretnom i integrisanom UHD grafikom 620 GPU, koja dolazi sa šezdeset posto tanjim ramom nego inače.

Komentarišući ovaj laptop, CEO Razer kompanije, Min-Liang Tan kaže: “Ovog Dana Zaljubljenih, proslavimo radost gejminga na novi način. Novi Blade Stealth je naš najmoćniji laptop za sada, dizajniran kako za igre tako i za posao”.

Novi laptop koštaće vas 1.600 dolara, a biće dostupan za kupovinu tokom ograničenog vremenskog perioda.