McLaren predstavlja vrhunske slušalice

McLaren je poznat po pomeranju granica estetike i tehnike svojim neverovatnim kreacijama…

Samim tim, kada je došlo vreme da slavni brend razvije svoje slušalice, udružili su se sa kompanijom Klipsch, koja je poznata po istim atributima. Rezultat njihove saradnje je par bežičnih bubica, sa kojima ćete biti spremni da posetite trkačke staze.

Zvanično nazvane T5 II True Wireless Sport McLaren edition, slušalice su inspirisane trkačkm korenima McLarena. Iako je njihov izgled sportski, nasleđe kompanije izraženo je na nešto dubljem nivou u formi kućišta koje je kreirano od karbona, baš poput čuvenih automobila. Crna i papaja narandžasta boja takođe je na neki način njihov čuveni potpis.

Zvuk koji slušalice proizvode nije nimalo loš takođe. Kako navode brendovi, one mogu izolovati zvuk čak i ako ste usred trkačke staze, pri čemu je jasnoća zvuka dobila najviše pažnje. Svaki par dolazi sa šest različitih navlaka kako bi savršeno odgovarale svačijem uhu, što je posebno važno ako planirate da vežbate sa njima.

Pored visoko kvalitetnog zvuka, izdrživost njihovog dizajna je dodatno poboljšana kućištem koje je otporno na vodu i čestice prašine, dok sadrži i specijalni sistem za uklanjanje vlage. Kada su u potpunosti napunjene, slušalice mogu raditi osam sati bez prestanka, dok kućište za punjenje to vreme produžava za 24h.

Sa cenom od 249 dolara, ove slušalice će vas koštati mnogo manje od samog McLaren automobila, ali će vam podariti dašak njegovog dizajna.