Luksuzni pametni telefon inspirisan Porsche automobilima

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR označava značajnu prekretnicu u međuindustrijskoj saradnji.

Rođen iz zajedničke vizije dva legendarna brenda, HONOR i Porsche Design, ovaj pametni telefon nije samo uređaj već izjava o inovaciji, performansama i bezvremenskom luksuzu.

Crpeći inspiraciju iz legendarnog Porsche dizajnerskog nasleđa, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR otelotvoruje suštinu preciznog inženjeringa i karakteristika visokih performansi koje su sinonim za Porsche sportske automobile. Ugradnja ikonične Porsche heksagonalne strukture i titanijuma ne samo da dodaje dašak luksuza, već i pojačava izdržljivost i sofisticiranost uređaja.

Dostupni u Agate Grey i Frozen Berry boji, ovi telefoni odaju počast poštovanim Porsche modelima, dodatno podižući ekskluzivnost i privlačnost uređaja. I ovde nije reč samo o pametnom telefonu, već o odrazu bogatog automobilskog nasleđa pretočenog u suštinu savremenog doba.

Izvan estetike, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR pomera granice tehnološkog napretka. Koristeći HDR senzore inspirisane naprednim sistemima za pomoć vozaču Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), uređaj nudi neuporedive mogućnosti snimanja. Prilagođeni senzor Super Dynamic HONOR Falcon Camera H9800 obezbeđuje visokopreciznu sliku čak i u najizazovnijim uslovima osvetljenja, postavljajući novi standard za fotografiju na pametnom telefonu.

Ali inovacije se tu ne zaustavljaju. Sa prvim LiDAR Matrix Autofocus sistemom u industriji, korisnici mogu da snime zapanjujuće akcione snimke sa izuzetnom brzinom i preciznošću, slično zamrzavanju pokreta u vremenu. Ova tehnologija, izvedena iz vazduhoplovne i automobilske industrije, redefiniše mogućnosti fotografije na pametnim telefonima.

Izdržljivost spaja funkcionalnost sa ugradnjom HONOR nanokristalnog štita koji nudi neuporedivu otpornost na ogrebotine i sposobnost apsorpcije udarca. Ove karakteristike osiguravaju da uređaj ostane netaknut čak i nakon duže upotrebe, pružajući korisnicima bezbrižnost.

Baveći se sve većim značajem trajanja baterije, PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR integriše nove inovacije baterija iz industrije električnih vozila. Sa HONOR silikonsko-ugljeničnom baterijom druge generacije i čipom HONOR E1 sa poboljšanom snagom, korisnici mogu da uživaju u pouzdanim performansama čak i u najzahtevnijim scenarijima, postavljajući nova merila za dugovečnost pametnog telefona.

Korisnički interfejs PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR je svedočanstvo pažnje posvećene detaljima, sa elementima inspirisanim sportskim automobilima koji su neprimetno integrisani u iskustvo pametnog telefona. Štaviše, uključivanje premium futrole za telefon i dva HONOR 100W Wired SuperCharge punjača osigurava da korisnici mogu da urone u potpuno i vrhunsko iskustvo pametnog telefona.

Pametni telefon je sada dostupan za kupovinu u Kini po ceni od 1.279 evra i pojaviće se u celom svetu u drugom kvartalu godine.

Luxury Experience