Luksuzni asistent neodoljivog dizajna – Huawei P30 Pro


Kompanija Huawei poznata je po unikatnim bojama svojih mobilnih uređaja i dizajnu vrednom divljenja.

Svakim novim uređajem, nastoje da pruže unapređenije i kvalitetnije korisničko iskustvo, zbog čega je kompanija Huawei među liderima na svetskom tržištu kada su u pitanju mobilni telefoni. Najnoviji član Huawei P porodice – Huawei P30 Pro pametni telefon nedavno se našao na našem tržištu i svojom pojavom nadmašio sva očekivanja.

Vizuelna privlačnost proizvoda je među prvim stavkama kada je reč o izboru i kupovini mobilnih telefona. Zbog toga, kompanija pažljivo kreira dizajn svakog svog modela stvarajući nove trendove na tržištu i uz nesvakidašnjost boja nadahnjuje potpuno jedinstven život u svet estetike luksuznih mobilnih uređaja.

Izgled prednje strane, odnosno ekrana, važan je podjednako kao i dizajn zadnje strane telefona. Boja, sjaj, oblik i pozicija kamere neke su od karakteristika koje prvo primetimo kada posmatramo uređaj koji bismo možda kupili. Ukoliko se neka od njih ne uklapa u naše poimanje lepog, postoji velika mogućnost da ćemo se opredeliti za drugi uređaj, sličnih konfiguracija, ali vizuelno privlačniji.

Huawei P30 serija telefona se odlikuje potpuno novim gradirajućim bojama inspirisanim prirodnim lepotama. Dizajn telefona Huawei P30 Pro inspirisan je najlepšim pojavama iz prirode, što je prikazano kroz neke od neobičnih, inovativnih boja koje ovaj uređaj ima - Breathing Crystal, Aurora i Black. Huawei P30 serija koristi i potpuno novi proces za stvaranje izuzetno tankih slojeva boje koji se neprimetno međusobno sjedinjuju, ujedno i doprinoseći izdržljivosti boje.

Potuno novi dizajn koji krasi Huawei P30 Pro pametni telefon čini zakrivljeniji ekran sa prednje strane i zakrivljena zadnja strana od stakla, što nam nudi tanak i elegantan uređaj, lak za držanje u ruci. Zarez, koji se nalazi oko prednje kamere je smanjen, dok je slušalica uklonjena, zahvaljujući HUAWEI Acoustic Display tehnologiji koja omogućava korišćenje ekrana za obavljanje poziva. Unutar displeja je pametno smešten novi i unapređeni skener otiska prsta, tako da ne zauzima dodatni prostor i omogućava telefonu Huawei P30 Pro da ima veličinu displeja od 6,47 inča.

Praćenje trendova ali i stvaranje novih, je jedan od glavnih ciljeva ka kojima kompanija Huawei teži. Moderan dizajn je, pored sjajnih performansi telefona, među najbitnijim karakteristikama luksuznog pametnog asistenta. Huawei P30 Pro telefon nastoji da pruži nezaboravno korisničko iskustvo, čak i kada je u pitanju dizajn, koji oduzima dah.