Luksuz za Dan zaljubljenih: Caviar noviteti u čast praznika ljubavi

Više slika

Više slika

Caviar, luksuzni atelje specijalizovan za Apple proizvode, otkrio je prilagođeni AirTag u obliku srca za Dan zaljubljenih, koji se dobija kao poklon prilikom kupovine prilagođenog telefona iz nove edicije - "Vrt Edena".Najskuplji pametni telefon iz ove kolekcije dostiže cenu od 60.350 dolara.

Caviar, atelje koji je poznat u čitavom svetu po dekadentnom prilagođavanju Apple uređaja, predstavio je specijalno izrađeni AirTag u obliku srca baš na vreme za Dan zaljubljenih. Ovaj ekskluzivni predmet dobija se na poklon se prilikom kupovine prilagođenog pametnog telefona iz njihove najnovije edicije - "Vrt Edena".

Ova impresivna serija obuhvata pet prilagođenih modela iPhone 15 Pro ukrašenih dijamantima, dragim kamenjem i Swarovski kristalima. Najskuplji pametni telefon iz ove kolekcije dostiže cenu od 60.000 dolara. Prilagođeni AirTag koji prati kupovinu ovog telefona igra ulogu luksuznog poklona.

Flagship model ove kolekcije, Panther Gold 18K, ima kućište u potpunosti izrađeno od 18-karatnog zlata. Njegov izvanredni reljef pantera ukrašen je crnim dijamantima, sa ukupno 159 kamenčića koji su upotrebljeni. Za one koji traže pristupačniju opciju, varijanta ovog modela ima Swarovski kristale uz zlatno kućište. Cilj kompanije je da transformiše iPhone u komad nakita nivoa Panthere de Cartier.

iPhone 15 Pro Bird of Paradise je naglašen pozlatom od 24K zlata i ukrašen sa 139 Swarovski kristala. Wonderful Orchid ima crvenu teleću kožu, pojačanu pozlatom od 24K zlata, sa 9 dijamanata i delikatno završenim emajliranim akcentima. Lovely Butterflies model je ukrašen belom telećom kožom, 35 dijamanata i elegantno je završen sa luksuznom pozlatom od 24K zlata.

AirTag dolazi kao poklon, ali je takođe dostupan za kupovinu zasebno od modela iPhone 15 Pro. Može se koristiti kao elegantan dodatak za torbu. Cene za kolekciju Vrt Edena počinju od 9.630 dolara za iPhone 15 Pro Wonderful Orchid, dok najvišu cenu ima iPhone 15 Pro Max Panther Gold 18K od 60.350 dolara.

Luxury Experience