Louis Vuitton slušalice od 995 dolara

Louis Vuitton ponovo povećava svoj opseg uticaja na svet, kreirajući luksuzni audio uređaj…

Francuski brend je odlučio, da zajedno sa kompanijom Master & Dynamic kreira ultra šik bubice – u prevodu, to će biti bubice kao i sve druge tehnički gledano, ali će sadržati LV logo na sebi, što će ih učiniti must-have gedžetom za sve ljubitelje ovog brenda.

Horizon slušalice, kako se zovu zvanično, biće predstavljene u četiri boje: crnoj, beloj, crvenoj Monogram ili u verziji sa žutim i plavim LV štraftama. Slušalice će uz pomoć jednog punjenja moći da rade tri ipo sata, a doći će i sa intuitivnim touch control elementom. Što se specifikacija tiče, ove slušalice neodoljivo nas podsećaju na Master & Dynamic MW07 varijantu, jer oba modela imaju 10 mm drajvere od berilijuma visokih performansi i besprekorni zvučni sistem. Ipak, Horizon slušalice sa klasičnim LV logoom koštaće vas 995 dolara.

Kao što je to slučaj sa svim drugim Louis Vuitton aksesoarima, ove slušalice dolaze u pakovanju koje je privlačno baš kao i ono što se u njemu krije. Audio uređaj dolazi u LV kutiji sa monogramom, što ovu kupovinu čini još slađom svim Louis Vuitton fanovima.

Bez brendiranja i slave koje će im ime ovog slavnog brenda doneti, MW07 slušalice obećavaju vam isti kvalitet, uz tri puta manju cenu. Oni koji su i dalje šarmirani alternativom, mogu kupiti svoje Louis Vuitton Horizon slušalice od kraja ovog meseca.