Louis Vuitton Horizon slušalice oduševiće trendsetere i audiofile

Louis Vuitton uvek ima istu ambiciju – želi da stvori najpoželjnije slušalice na svetu.

Poznati luksuzni brend je predstavio najnoviju verziju svojih bežičnih slušalica Horizon koje imaju jedinstven i kvalitetan dizajn zvuka. Prva iteracija slušalica lansirana je 2019. godine, a zatim ponovo 2020. Ovo bi označilo treću iteraciju luksuznih slušalica koje su napravljene u saradnji sa kompanijom za audio dodatke Master & Dynamic. Ista filozofija je primenjena i na poslednju generaciju Louis Vuitton slušalica koje su podjednako ekskluzivni objekat, koliko i vrhunski audio proizvod.

Slušalice dolaze u prelepoj futroli za punjenje sa siluetom inspirisanom zakrivljenom, elegantnom formom legendarne futrole za sat Louis Vuitton Tambour. Izrađene su od laganog aluminijuma, sa slojem poliranog safira na vrhu, ukrašene prepoznatljivim monogramom brenda. Pozadinsko osvetljenje LED diodama čini da slušalice imaju prelep kaleidoskop boja koje se prelivaju. Pored svog estetskog šarma, svetla imaju funkciju: da pokažu nivo baterije. Kada se ovaj ples sa elektro-svetlošću završi, ostaju tri svetla, koja pokazuju nivoe napunjenosti kućišta i slušalica.

Slušalice dolaze u pet različitih boja koje potrošači mogu izabrati. Dostupne boje su crvena, zlatna, plava/ljubičasta, crna i roze. Audio mogućnosti ovih slušalica podrazumevaju aktivno poništavanje buke, mikrofone koji eliminišu pozadinsku buku i Bluetooth Multipoint. Slušalice su trenutno dostupne za kupovinu po ceni od 1660 dolara.

Luxury Experience