LG Signature OLED M3 nema dodatne kablove - sliku i zvuk prenosi bežično

Više slika

Više slika

Kao što se očekivalo, svaka tehnološka kompanija predstavila je svoje veliko „oružje“ na prošlonedeljnom CES 2023 u Las Vegasu. A kada kažemo veliko oružje, mislimo i na velike, zaista velike, televizore.

Iako je nekoliko proizvođača uspelo da nadmaši LG u ovom pogledu, južnokorejska kompanija predstavila je zapanjujući novi model koji će promeniti način na koji će televizori sada „sedeti“ u našim dnevnim sobama.

Za razliku od običnih televizora i njihovih standardnih podešavanja, LG Signature OLED M3 se prvenstveno oslanja na inovativnu tehnologiju Zero Connect.

Ovaj dodatak bežično šalje video i audio signale na TV, utirući put za mnogo organizovaniji životni prostor, bez napora da se sakriju desetine kablova koji su nekada završavali na zadnjoj strani televizora.  Budući da se može postaviti dalje od televizora, kutija Zero Connect olakšava instalaciju i daje veću slobodu u uređenju prostora.

Kutija za glasovnu kontrolu Zero Connect dolazi sa više priključaka tako da lako možete da povežete konzole za video igre, set-top box uređaje i da ih uključite bez mrdanja prsta. Osim ovog novog nivoa organizacije, oštar, samosvetleći OLED ekran M3 od 97 inča je šlag na torti. Od sada, ne samo da možete da živite bez dosadnih kablova koji vise oko uređaja, već i da uživate u sjajnom, ogromnom ekranu.

Pored izuzetno kvalitetne projekcije vašeg omiljenog filma ili emisije, sam televizor je umetničko delo, jer se M3 sa svojim integrisanim nosačem može postaviti na zid ili na pod, izgledajući kao slika.

LG Signature OLED M3 predstavljen na CES-u ove nedelje i za sada nema mnogo informacija o njegovoj ceni, ali trebalo bi da se nađe u prodaji u drugoj polovini 2023. godine.

Luxury Experience