LG predstavlja MoodUp frižider koji estetiku kuhinje podiže na viši nivo

Više slika

Više slika

Naši domovi se menjaju, a takođe i aparati, posebno u kuhinji…

Sve više brendova nudi personalizovanu opremu za poboljšanje vašeg iskustva kuvanja. Prošle godine na CES-u, Samsung je predstavio liniju frižidera Bespoke koja vam omogućava da odaberete boju panela vrata za personalizovani dekor kuhinje. U istoj liniji, LG je upravo predstavio MoodUP frižider koji podiže standard sa svojim LED panelima vrata koji menjaju boju.

Ovaj frižider će ponuditi potpuno raznolik izgled vašeg prostora za kuvanje u odnosu na tipične opcije od belog ili brušenog metala. Možete promeniti boju panela vrata pomoću aplikacije ThinQ,  koja će vam omogućiti da kreirate personalizovano okruženje u vašoj kuhinji dok pripremate svoje obroke.

Možete odabrati između 22 boje za gornju ploču vrata (frižider) i 19 nijansi za donju (zamrzivač). Ovi prilagodljivi paneli vrata nude neuporedivu fleksibilnost dizajna enterijera. Kada su LED paneli na vratima isključeni, frižider ima tradicionalni izgled sa mešavinom Luk Grei i Luk Vhite nijansi.

Brant Varner, potpredsednik tržišta proizvoda za LG Electronics kućne aparate, rekao je:

Uključujući inovativni dizajn kompanije LG i najsavremenije tehnologije, novi frižider sa MoodUP tehnologijom pruža funkcionalnost i praktičnost dodavanjem nivoa uzvišenja u kuhinju, dok hrana duže ostaje sveža. Od prilagodljivih boja i raspoloženja do personalizovanih plejlista, ovaj jedinstveni frižider demonstrira LG posvećenost proširenju i razvoju korisničkog iskustva za bolji život kod kuće.”

Možete da birate između različitih tema boja kao što su „Raspoloženje“, „Sezona“, „Mesto“ i „Pop“ da biste odgovarali različitim raspoloženjima. Pored toga, postoji ugrađeni Bluetooth zvučnik za reprodukciju pesama preko pametnog telefona, laptopa ili tableta. LED paneli takođe mogu da menjaju boje u skladu sa muzikom kako bi iskustvo kuvanja učinilo živahnim.

Frižider MoodUP takođe pruža obaveštenja kroz šarena svetla. Ako ste ostavili otvorena vrata, LED panel na tim određenim vratima više puta treperi, obaveštavajući vas da ih zatvorite kako biste sprečili gubitak energije. Tu su i ugrađeni senzori pokreta, koji će znatno olakšati uzimanje grickalica u sred noći.

LG je upotrebio svoj AI čip koji poboljšava korisničko iskustvo pomoću prepoznavanja glasa i vida i Wi-Fi i Bluetooth povezivanja.

Luxury Experience