LG G4 – Savršeni dizajn koji ostavlja bez daha

G serija mobilnih telefona već duže vreme nalazi se na samom vrhu najboljih mobilnih uređaja, a novi LG G4 mobilni telefon zaista pomera granice...

LG se potrudio da svojim korisnicima pruži fenomenalno G iskustvo sa najnovijim LG G4 modelom. Ovaj uređaj nudi najsavremeniju tehnologiju, niz praktičnih funkcija i neprevaziđeni dizajn, pomerajući granice u svetu mobilnih uređaja.

Najnoviji dizajn, Slim Arc, kreiran je tako da savršeno odgovara ljudskoj anatomiji. Blaga zakrivljenost omogućava da bude neverovatno stabilan u ruci korisnika, pa čak i kada se koristi samo jednom rukom. Ova karakteristika G4 telefon čini ga neverovatno praktičnim.

Nova G serija napravljena je od kvalitetnih i izdržljivih materijala, a poleđina telefona obložena je pravom kravljom kožom koja je prirodnim putem potamnjena i za čiju izradu je bilo potrebno 12 nedelja. Retkost je da vidimo kožne detalje na mobilnim telefonima, jer je to vrlo zahtevan posao. Još jedna prednost korišćenja prave kože je to što ona povećava trenje i omogućava da G4 uvek bude siguran u vašim rukama.

Pored kožnih detalja, novi G4 telefon možete kupiti i sa keramičkim poklopcima. Ovaj materijal je neverovatno otporan i izdrživ, a njegova prelepa dijamantska struktura savršeno naglašava specijalan dizajn koji nudi ovaj impozantan mobilni telefon.

LG G4 je idealan za pravljenje savršenih fotografija zahvaljujući jedinstvenoj kameri od 16MP, OIS 2.0 tehnologiji i otvoru blende F1.8, što omogućava senzoru da primi 80 odsto više svetlosti. Laserski auto fokus i neverovatan otvor blende omogućavaju korisnicima da naprave savršene fotografije, čak i pri slabom osvetljenju. Ova kamera kreirana je u kombinaciji sa novim IPS Quantum ekranom, koji pruža više pogodnosti od drugih ekrana. Za njom ne zaostaje prednja kamera od 8MP, idealna za savršene selfie fotografije, koja omogućava pravljenje oštrih portreta sa mnoštvom detalja. Color Spectrum Sensor (CSS) podešava balans bele i drugih boja kako bi proizveo visoki kontrast, autentične živopisne slike. LG G4 je ovogodišnji dobitnik nagrade u kategoriji European Smartphone Camera.

Moramo dodati i to da je G4 prvi smart telefon sa IPS Quantum ekranom dijagonale 5.5 inča, koji pruža 20 odsto bolju reprodukciju boja, 25 odsto veći nivo osvetljenosti i čak 50 odsto veći kontrast. Ovo je prvi Quad HD ekran koji koristi Advanced In-Cell Touch (AIT) tehnologiju, kombinujući LCD i senzor osetljiv na dodir da bi omogućio bolji prikaz boja i osetljivost na dodir. LG G4 je i prvi smart telefon koji koristi jedinstveni korisnički interfejs UX 4.0, koji je u potpunosti prilagođen zahtevima i najnaprednijih korisnika.

G4 je dizajniran da omogući savršeno iskustvo svakom svom korisniku...