Leica SL3 kamera ima izvanredne karakteristike koje opravdavaju njeno ime

Više slika

Više slika

Savremeni pametni telefoni su svestrani uređaji koji su praktično zamenili neke bitne gadžete.

Pravljenje fotografija je karakteristika koju smo uzeli zdravo za gotovo jer se vodeći modeli telefona sada mogu pohvaliti mogućnostima da lako pariraju najboljim digitalnim kamerama na tržištu. Međutim, entuzijasti fotografije svih nivoa veština i dalje odlučuju da investiraju u vrhunske digitalne kamere kao što je najnovija Leica SL3.

Sa sloganom koji glasi „Osvojite trenutak“, SL3 — kao i većina proizvoda nemačkog brenda — je projektovan sa preciznošću na umu. Sa 150 godina izuzetnosti iza brenda, kupci dobro znaju da je njihova investicija vredna svakog dinara.

Ovde imamo sistemsku kameru koja pravi fotografije i video zapise sa izuzetnim detaljima. Naoružana senzorom od 60 megapiksela, takođe može da prelazi između 30 megapiksela i 18 megapiksela i da snima u JPG i DNG formatima. U međuvremenu, dinamički opseg je naveden sa 15 zaustavljanja i 14-bitnom dubinom boje.

Leica tehnologija takođe obezbeđuje da vaše fotografije i video snimci izgledaju oštro putem naprednog smanjenja šuma. Sa opsegom ISO osetljivosti od 50 do 100.000, SL3 se može prilagoditi svim uslovima osvetljenja. Ne dozvolite da nenamerni pokreti pokvare vaše snimke jer stabilizacija na pet osa kompenzuje iznenadne promene smera.

Maestro IV procesor slike je osnovna komponenta odgovorna za izuzetan kvalitet slike kamere. „Sistem autofokusa kombinuje tri tehnologije koristeći efikasne algoritme. U zavisnosti od situacije snimanja, interakcija detekcije faze (PDAF), mape dubine (AF za otkrivanje objekata) i detekcije kontrasta (AF detekcije kontrasta) se optimalno prilagođava“, piše Leica.

Ako vam se sve što smo do sada opisali dopada, pripremite se da potrošite blizu 7.000 dolara za SL3. Ovaj model ne samo da ispunjava sve ono što pronicljivi fotografi traže, već i njegov kozmetički profil odiše smelom sofisticiranošću. Sve je predstavljeno crnom bojom sa elementima u metalik tonovima, belom tipografijom i poznatim amblemom u crvenoj boji.

Luxury Experience