Leica i Master & Dynamic stvaraju novu zajedničku kolekciju

Njujorška audio kompanija, Master & Dynamic, udružila se još jednom sa brendom Leica, kako bi zajedno kreirali ko-brendirane bežične slušalice i bubice, u okviru “Master & Dynamic for 0.95” kolekcije…

Ova kolekcija debitovala je pre skoro tri godine, a predstavlja liniju luksuznih aksesoara kompanije Leica, koji su kreirani kao omaž legendarnom Leica Noctilux – M 50 mm f/0.95 ASPH sočivu i njegovom maksimalnom aperturom od 0.95. Dva modela koja su dobila specijalni tretman su MW65 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones i MW07 Plus True Wireless Earphones – dve najprefinjenije zvučne “alatke” u proizvodnoj liniji Master & Dynamic brenda.

Oba nova modela imaju dizajnerske elemente koji su inspirisani Noctilux sočivom i Leica brendom, uključujući anodizovani aluminijum sa mat crnim završnim detaljima, sjajnim elementima i slavnom crvenom oznakom Leica brenda. Traka i jastučići za uši MW65 modela kreirani su od kombinacije izdržive kože, asocirajući nas na kožu koju Leica brend koristi na svojim kamerama.

Ikonična crvena oznaka se može videti na mat crnom telu slušalica. MW07 Plus True Wireless Earphones model, sa druge strane sadrži ručno izrađenu konstrukciju od acetata, uglađenu crnu kutijicu za punjenje od nerđajućeg čelika i jedinstveni berilijumski drajver od 10 mm.

Multifunkcionalni crveni taster, inspirisan je ikoničnom crvenom Leica oznakom. Oba proizvoda se mogu kupiti putem zvaničnog sajta Master & Dynamic brenda.