Leica i Insta360 predstavljaju novu Ace Pro akcionu kameru

Ako spojimo eleganciju i kvalitet Leica kamera, odvažnost Insta360 i AI tehnologije, rezultat je Ace Pro, uređaj koji su nedavno predstavili ovi brendovi i vaš sledeći saputnik u avanturama.

Jednostavno ne verujemo da postoji bolji dvojac da dizajnira kameru koja snima fotografije najboljeg kvaliteta i video zapise u pokretu, čak i kada radite neke ekstremne aktivnosti. Leica i Insta360 su napravili kameru za ljubitelje avantura, a dizajn nije previše daleko od onoga što obično vidimo kod akcionih kamera: ergonomija, praktičnost i udobna veličina za nošenje u svakoj situaciji, međutim, Ace Pro dolazi sa dodacima koji nude jedinstveno iskustvo.

Insta360 nije baš stručnjak za ovu vrstu uređaja, najpoznatiji je po kamerama od 360 stepeni i funkcijama veštačke inteligencije, ali je ovo iskustvo dobro iskorišćeno da se prenese na ovu novu akcionu kameru.

Model dolazi u dve verzije, Ace Pro, koji nam je ukrao pažnju boljim kvalitetom sočiva i brzinom učitavanja, kao i senzorom slike od 1/1,3 inča, dok standardni model kamere Ace dolazi sa manjim senzorom slike od 1/2 inča.

Iste veličine kao i druge konkurentske kamere, Ace Pro ima 8K kvalitet pri 24 kadra u sekundi, fotografije od 48 megapiksela u sirovom JPEG ili DNG formatu i neke važne nadogradnje kada ste napolju. Uključuje Clarity Zoom, koji jednim dodirom na zadnjem ekranu osetljivom na dodir digitalno zumira objekat, ili PureVideo režim, koji koristi 5-nanometarski AI čip da eliminiše buku i snima čiste, jasne video zapise čak i u uslovima slabog osvetljenja.

U drugim tehničkim aspektima tu su 2,4-inčni sklopivi ekran osetljiv na dodir i dva mala prednja ekrana koja prikazuju podešavanja, pauziranje i nastavak snimanja. Jedna od odličnih karakteristika je povezivanje sa Apple satovima i Garmin uređajima koji mogu da unesu GPS i druge podatke u vaše snimke. 

Ostale neverovatne karakteristike uključuju vodootpornost od 10 metara, stabilizaciju slike FlowState i podršku za uređivanje AI iz mobilne aplikacije.

Ace Pro i Ace iz saradnje Leica i Insta360 su sada dostupne i uključuju standardni nosač i fleksibilni "lepljivi" nosač za 450 dolara za Pro model i 380 dolara za jednostavniju verziju.

Luxury Experience